Holmen Skog, Örnsköldsvik eller Umeå
Är du resultat och affärsinriktad och söker en roll där du får jobba verksamhetsnära? Vill du bidra till ett klimat- och miljösmart samhälle? Då är du rätt person till vår tjänst som Controller.

Region Nord ansvarar för skötsel och förvaltning av Holmens skogar i norra Sverige samt utför skogliga tjänster åt många privata skogsägare i området. På regionen arbetar 90 medarbetare. Vi odlar klimatsmarta råvaror till ett samhälle som vill minska sitt beroende av fossila råvaror, till exempel olja och kol.
Your future challenge Som Controller ansvarar du för ekonomi och controlling inom region Nord. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Leda och samordna den finansiella planeringen med budget och prognos.

Kvalitetssäkra finansiell rapportering, analysera och kommunicera till lokal verksamhet och central stab.

Utveckla metoder och nyckeltal för uppföljning av verksamheten utifrån lokala behov och i samarbete med centrala initiativ.

Proaktivt arbeta för att identifiera förbättringsområden och åtgärder som leder till ökad lönsamhet.

Verka för god intern kontroll i administrativa processer.

Personalansvar för en medarbetare.

Du är en viktig kugge i regionens ledningsgrupp och samverkar med affärsområdets övriga controllers för att utveckla controlling inom Holmen Skog. Inom redovisning har du ett nära samarbete med Holmen Finance Center, som är koncernens enhet för transaktionshantering och redovisning.
To succeed in this role Vi söker dig med civilekonomutbildning och med några års relevant yrkeserfarenhet. För att du ska trivas i rollen bör du vara resultat och affärsinriktad. Du är även analytisk lagd samt uppskattar struktur och ordning. Du ska också trivas i en miljö där du tillsammans med andra driver verksamheten framåt. Då arbetet innebär många interna kontakter ser vi att du har en mycket god kommunikativ förmåga samt en förmåga att samarbeta och skapa engagemang och goda relationer. Our offer Tjänsten är en visstidsanställning på 2 år med eventuell möjlighet till fortsättning.

Stationering vid något av våra regionkontor i Örnsköldsvik alt. Umeå. Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!
Send your application before: 2019-01-25
Contacts
Annelie Bryngelsson, HR-specialist
070-571 01 61 annelie.bryngelsson@holmen.com
Mathias Westerlund, Regionchef
070-583 21 12 mathias.westerlund@holmen.com
Richard Sahlén, Akademikerföreningen
070-332 14 50 richard.sahlen@holmen.com
Jennie Gidlund, Unionen
072- 216 30 47 jennie.gidlund@holmen.com
Arne Lindblad, Ledarna
070-298 67 70 arne.lindblad@holmen.com

Apply today! Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data (GDPR)
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2019