Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta Pappersbruk
Vill du arbeta som Ekonomichef i en framtidsbransch? Sök då till oss på Hallsta Pappersbruk i vackra Roslagen.

Hallsta Pappersbruk är en del av Holmen som är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar kartong, papper och trävaror. Genom ägande av skog, vatten- och vindkraft har Holmen själva tillgång till råvaror som är miljömässigt hållbara, flexibla och användbara inom flera områden.

Vi på Hallsta är ett av Europas ledande bruk inom nischen färskfiberbaserat specialpapper. Här arbetar ca 370 medarbetare som driver utvecklingen mot framtidens pappersprodukter. Vi finns längs den vackra Roslagskusten 4 mil norr om Norrtälje och 6 mil öster om Uppsala.
Your future challenge I din roll som Ekonomichef för Hallsta Pappersbruk ansvarar du för finansiell planering, rapportering, analys och verksamhetsstöd samt intern kontroll. Du har personalansvar för två controllers och rapporterar direkt till platschefen i Hallsta. Ett nära samarbete sker också med Finanschefen i Holmen Paper samt andra ekonomifunktioner inom Holmen. Holmens redovisnings- och reskontraprocesser är centraliserade till Holmen Finance Center i Norrköping med vilka ekonomifunktionen har frekvent samarbete med. To succeed in this role Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från tillverkande bolag. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och utmaningar och har förmågan att få dina medarbetare att vilja jobba som ett team. Du behöver också ha en hög empatisk förmåga och fingertoppskänsla i möte med människor inom hela organisationen. Du kommer att ha ett högt inflytande i många frågor, vilket innebär att du måste vara lyhörd inför andras åsikter och ha en fallenhet av att kunna kommuncera på ett förtoendeingivande sätt.

Vidare är du ansvarstagande, noggrann och arbetar målinriktat, enligt Holmens värderingar Mod, Engagemang och Ansvar.

Du har mycket goda kunskaper inom hantering av stora datamängder och har en förmåga att skapa överskådliga presentationsmodeller utifrån analytisk- och specialiserad fakta.
Our offer Hallsta Pappersbruk erbjuder dig en nyckelroll i ett innovativt och exportinriktat bolag i en bransch med högt fokus på hållbarhet. Här hos oss har du stora möjligheter att få vara med och göra skillnad. Företagskulturen kännetecknas av en samarbetsinriktad och prestigelös atmosfär. Send your application before: 2019-02-01
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
076 - 817 54 58 elias.holmgren@holmen.com
Johan Abrahamsson, Platschef - Hallsta Pappersbruk
076 - 840 81 65 johan.abrahamsson@holmen.com

Apply today! Är du redo för nästa steg i din karriär? Starta din resa genom att skicka in din ansökan till oss.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data (GDPR)
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2019