Holmen Skog, Umeå, Västerbotten
Har du erfarenhet av älgförvaltning och viltfrågor? Är du strukturerad, kommunikativ och bra på att skapa relationer?

Distrikt egen skog Umeå ansvarar för skötsel av Holmens skogar i Västerbotten, totalt 375 000 hektar. Den enskilt viktigaste faktorn för tillväxten i våra skogar är att skapa en bättre balans mellan antalet klövvilt och betestillgången. Därför förstärker vi nu organisationen så att vi kan utveckla vårt sätt att upplåta jakt, öka jaktintresset och arbeta aktivare med att nå målen i älgförvaltningen.
Your future challenge I rollen som viltspecialist ansvarar du för distriktets viltförvaltning och jaktadministration. Det innebär att du samordnar Holmens arbete i olika älgförvaltningsområden och älgskötselområden inom distriktet. Du ansvarar också för försäljning av jaktkort, för jaktupplåtelser och är den kommunikativa länken mellan Holmen och många externa intressenter. Som viltspecialist arbetar du även med att utbilda i viltfrågor samt med att utveckla våra arbetsmetoder och verktyg. To succeed in this role Vi letar efter dig som är intresserad av samverkan och att skapa goda relationer. Rollen innebär många olika kontaktytor så det är avgörande att du har en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du bör också ha ett strukturerat och målorienterat arbetssätt, ett genuint intresse för viltförvaltning och goda kunskaper om hur älgförvaltningen är organiserad. Vi söker dig med högskoleutbildning och relevant yrkeserfarenhet. Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationering vid Holmens regionkontor i Umeå eller vid något av våra lokala distriktskontor i Västerbottens län. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!
Send your application before: 2018-01-28
Contacts
Annelie Bryngelsson, HR-specialist
070-571 01 61 annelie.bryngelsson@holmenskog.com
Lars Johansson, Distriktschef
070-326 45 41 lars.johansson@holmenskog.com
Mathias Westerlund, Regionchef
070-583 21 12 mathias.westerlund@holmenskog.com
Richard Sahlen, Akademikerföreningen
070-332 14 50 richard.sahlen@holmenskog.com
Tomas Oskarsson, Ledarna
070-557 88 66 tomas.oskarsson@holmenskog.com
Knut Johansson, GS
070-529 89 96 knut.johansson@holmenskog.com

Apply today!


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018