Holmen Skog, Örnsköldsvik
Är du utbildad inom beteendevetenskap och brinner för HR-frågor? Trivs du i samarbetet med andra och har ett konsultativt arbetssätt? Då kanske denna tjänst är något för dig!

Stab HR består av sex personer, varav två HR-specialister. Vår uppgift är att driva och utveckla HR-processerna inom affärsområdet. Vi arbetar nära våra 50 chefer som finns utspridda inom vårt verksamhetsområde. När nu Sara ska vara föräldraledig söker vi hennes vikarie.
Your future challenge Du kommer att ansvara för utveckling och operativt arbete inom följande områden:

Employer Branding

Introduktion av nyanställda

Rekrytering

Kompetensutveckling

Då vi har en geografisk uppdelning mellan HR-specialisterna kommer du även att arbeta med övriga HR-relaterade frågor så som jämställdhet, arbetsmiljö, rehabilitering mm.
To succeed in this role Som person är du drivande, engagerad, kommunikativ och lyhörd. Det är viktigt att du har ett konsultativt arbetssätt samt är resultatinriktad.

Vi söker dig som har en beteendevetenskaplig utbildning på högskolenivå samt ett intresse och engagemang för HR-frågor. Det är önskvärt med något eller några års erfarenhet.
Our offer Tjänsten är ett vikariat på ca ett år och stationering är på huvudkontoret i Örnsköldsvik. Tillträde under jan/feb -19.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Vår vision är att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi är stolta över att vara det enda skogsföretaget som finns med högt upp i Global 100-listan över de mest hållbara företagen i världen. Kort sagt, vi odlar framtiden!
Send your application before: 2018-10-21
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmenskog.com
Mats Nilsson, HR-chef
070-398 16 01 mats.nilsson@holmen.com
Daniel Hägglund, Akademikerföreningen
070-391 99 70 daniel.hagglund@holmenskog.com
Jennie Gidlund, Unionen
072-216 30 47 jennie.gidlund@holmenskog.com
Tony Carlsson, Ledarna
070-311 25 95 tony.carlsson@holmenskog.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018