Verksamhetsutvecklare skoglig planering - Holmen
Holmen Skog, Örnsköldsvik
Vill du jobba med utveckling och har ett intresse för ny teknik? Tycker du om att samarbeta och trivs i rollen som utbildare? Vill du jobba med skoglig planering i ett av världens mest hållbara företag? Då kanske denna tjänst är något för dig!

Sektion skoglig planering är en del av stab skogsbruk. Sektionen ansvarar för utveckling, stöd och uppföljning av den skogliga planeringsprocessen med allt från fjärranalys och traktplanering till avverkningsberäkning som vår expertis. Den skogliga planeringsprocessen står inför möjligheter att moderniseras. Sektionens ansvar är att tillvarata nya tekniker och metoder så att Holmen kan ligga i utvecklingens framkant!

Då vår kollega nu går vidare till nya utmaningar inom Holmen söker vi en ny medarbetare.
Your future challenge Tjänsten som verksamhetsutvecklare inom skoglig planering innebär att du kommer att vara Holmens expert inom traktplanering och långsiktig planering. Du kommer att ha täta kontakter med fältverksamheten och ett nära samarbete med kollegor inom staben. Du ansvarar för att beskriva, utveckla, utbilda i och följa upp den skogliga planeringsprocessen. Rollen innebär också att du kommer att vara förvaltningsledare för de planeringsrelaterade IT-stöden. To succeed in this role Vi söker dig som är kommunikativ och har en pedagogisk förmåga som väcker människors intresse. Du tycker om att samarbeta och har en förmåga att sätta dig in i andra rollers villkor och arbete. Du är en person som arbetar strukturerat och driver dina processer framåt. Målet är att du ska bli en självklar kontakt i frågor som rör planeringsprocessen. Vi tror att du har en skoglig högskoleutbildning samt erfarenhet av operativ planering. Du ska även ha god kunskap om planerings-, skötsel- och drivningsfrågor. Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enlig överenskommelse. Stationering på huvudkontoret i Örnsköldsvik eller något av våra regionkontor i Norrköping, Iggesund eller Umeå. Resor förekommer i tjänsten.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med professionella och prestigelösa kollegor. Holmen Skogs vision är att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!
Send your application before: 2018-08-26
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmenskog.com
Miriam Nordh, Chef skoglig planering
070-326 14 64 miriam.nordh@holmenskog.com
Jan Åhlund, Skogsbrukschef
070-211 34 94 jan.ahlund@holmenskog.com
Daniel Hägglund, Akademikerföreningen
070-391 99 70 daniel.hagglund@holmenskog.com
Tony Carlsson, Ledarna
070-311 25 95 tony.carlsson@holmenskog.com
Jennie Gidlund, Unionen
072-216 30 47 jennie.gidlund@holmenskog.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018