Holmen Paper, Hallstavik
Har du kunskaper inom anläggning, bygg och mek och vill ta ett nytt steg i din karriär? Då kan Hallsta pappersbruk vara rätt plats för dig!

"Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö" så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb.
Your future challenge Som Ingenjör inom Centralt Underhåll på Hallsta Pappersbruk kommer du att arbeta med att utveckla och vidmakthålla fabrikens infrastruktur (avlopp, vatten, värme, ventilation, mm), så att fabrikens driftsäkerhet och tekniska utveckling säkerställs.

Rollen är bred och varierande. Du kommer bland annat att arbeta med strategiska underhållsplaner inom disciplinen, vara med vid upphandlingar, delta och leda projekt, samt bidra med teknisk kompetens till övriga avdelningar på bruket. Du har även funktionsansvar för fabrikens värmecentraler och komfortventilationen. Du kommer att vara en viktig kugge i brukets infrastrukturfrågor.
To succeed in this role Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande relevant utbildning/erfarenhet gärna med inriktning mot bygg/anläggning eller VVS/Energi. Det är meriterande om du har erfarenhet från flera olika roller och om du har svetserfarenhet. Då rollen är bred är det viktigt att du har en förståelse för och kan ta till dig lagar och regler kring de områden som blir aktuella. Som person är du driven, gillar att hitta nya lösningar och värdesätter att jobba i team för att nå framgång. Du bör även ha matematiska kunskaper då du kommer att behöva göra beräkningar inom vissa områden. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag som ständigt utvecklas för att göra framtidens produkter av den färska träfibern. Vi har bra anställningsvillkor, stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Send your application before: 2018-08-17
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
0175 - 263 15 elias.holmgren@holmenpaper.com
Cathrin Andersson, Sektionschef Underhåll
0175 - 263 06 cathrin.andersson@holmenpaper.com
Maria McGuinness, Sveriges Ingenjörer
0175 - 267 49 maria.mcguinness@holmenpaper.com
Jörgen Åkerlund, Unionen
0175 - 267 41 jorgen.akerlund@holmenpaper.com

Apply today! Är du den vi söker? Ansök då redan idag!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018