Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta Pappersbruk
Tycker du om att driva utvecklingsfrågor inom Teknik? Vill du tillsammans med oss ta nästa steg mot framtidens underhåll? Sök då till oss på Hallsta Pappersbruk.

Vi finns längs vackra Roslagskusten 4 mil norr om Norrtälje och 6 mil öster om Uppsala.

- Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö, så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb.
Your future challenge I rollen som utvecklingsingenjör inom underhåll kommer du att arbeta bl.a. med att förbättra vårt förebyggande underhåll, samordna FU-system och vara drivande i tribologifrågor. I tjänsten ingår även att analysera och utveckla våra underhållsprocesser och data från system för att avgöra vilka områden som bör utvecklas. Mycket fokus ligger på affärssystemet IFS. I det systemet hanterar vi alla arbetsorder, beställningar, lagerstatus mm. Du kommer att vara en kugge i organisationen att driva dessa frågor framåt, för att skapa en effektivare och överskådligare underhållsverksamhet. Vidare kommer du att jobba med implementering av användarfunktioner och bedriva utbildning i underhållssystemet. Du kommer också att leda och delta i olika projekt- och teknikgrupper inom underhåll och produktion. To succeed in this role Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande relevant erfarenhet inom underhåll, exempelvis certifieringsutbildningar inom underhåll. Det är meriterande om Du har tidigare erfarenhet av att jobba med underhållsfrågor, framförallt inom affärssystemet IFS. Du har mycket god datorvana och har förmågan att skriva tekniska rapporter och sammanställa stora mängder data.

Du drivs av att utveckla ett effektivt förebyggande underhåll och trivs i en självständig roll med mandat och eget ansvar. Du är samtidigt social och har lätt för att knyta kontakter och kommunicera med ? och övertyga - både individer och grupper på olika nivåer i organisationen.
Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag som ständigt utvecklas för att göra framtidens produkter av den färska träfibern. Vi har bra anställningsvillkor, stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Send your application before: 2019-02-01
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
0175 - 263 15 elias.holmgren@holmen.com
David Lyrén, Avdelningschef
0175 - 260 20 david.lyren@holmen.com
Maria McGuinness, Sveriges Ingenjörer
0175 - 267 49 maria.mcguinness@holmen.com
Jörgen Åkerlund, Unionen
0175 - 267 41 jorgen.akerlund@holmen.com

Apply today! Är du vår nya ingenjör med fokus på utveckling? Ansök då redan idag!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data (GDPR)
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2019