Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Har du ett stort intresse för att arbeta med process- och produktutveckling? Är du intresserad av att driva och medverka i olika projekt? Då kan det vara just dig vi söker som utvecklingsingenjör till Bravikens Pappersbruk.

Till teamet inom sektion Utveckling söker vi nu 2 nya kollegor. Hos oss får du möjlighet till ett varierat arbete tillsammans med ett kunnigt och engagerat team!

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss!
Your future challenge Som utvecklingsingenjör kommer du att arbeta med process- och produktutveckling inom papper, massa och miljö. Du driver och medverkar i olika projekt och uppdrag, samt planerar, genomför och följer upp olika försök. Som projektledare planerar och samordnar du projekt mot önskat mål samt arbetar för att tidsplanen ska hålla. Samarbetet sker i stor utsträckning tillsammans med olika driftsavdelningar, marknad, leverantörer och i vissa fall slutkund.

Tycker du om att arbeta med komplexa frågor och gillar utmaningar i arbetet kommer du att trivas hos oss.
To succeed in this role Vi tror att du som söker är civilingenjör eller har motsvarande utbildning med inriktning kemiteknik, maskinteknik, pappers- eller tryckteknik. Du är tekniskt intresserad och gillar att arbeta med problemlösning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från en liknande befattning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Som person trivs du med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är drivande, strukturerad, kommunikativ och tar egna initiativ. Vi tror att du är van vid att arbeta i projektform och kan hantera flera projekt samtidigt. För att lyckas i rollen tror vi även att du är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.
Our offer Hos oss får du det bästa av två världar. På Bravikens Pappersbruk arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stort förtroende och eget ansvar. Det gör att du, inom givna ramar, kan forma ditt arbete för att nå uppsatta mål. Det betyder att du också har möjlighet att påverka både din egen och Holmens utveckling. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse, med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.
Send your application before: 2018-10-14
Contacts
Amanda Lindh, HR generalist
011- 236514 amanda.lindh@holmenpaper.com
Jenny Melander, Chef Utveckling
011-236888 jenny.melander@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011- 236418 fredrik.k.johansson@holmenpaper.com
Bengt Rastland, Unionen
011-236523 bengt.rastland@holmenpaper.com
Henrik Cassel, Ledarna
011-236383 henrik.cassel@holmenpaper.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018