Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar kartong, papper och trävaror. Genom ägande av skog, vatten- och vindkraft har Holmen själva tillgång till råvaror som är miljömässigt hållbara, flexibla och användbara inom flera områden.

Holmen är det enda skogsföretaget som placerar sig på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Holmen arbetar ständigt med att förnya och utveckla produkter, processer och teknologier för att ligga i framkant för att erbjuda hållbara pappers- och kartongprodukter samt sågade trävaror. Affärsområdet Holmen Paper, ett av Europas ledande företag inom nischen färskfiberbaserat specialpapper tillverkar specialpapper vid två pappersbruk. Vid pappersbruket i Braviken utanför Norrköping arbetar nästan 400 medarbetare.
Your future challenge Som utvecklingsingenjör arbetar du med process- och produktutveckling inom papper, massa och miljö. Du driver och medverkar i olika projekt och uppdrag, samt planerar, kör och följer upp olika försök.

Som projektledare planerar och samordnar du projekt mot önskat mål samt arbetar för att tidsplanen ska hålla. Samarbetet sker i stor utsträckning tillsammans med olika driftsavdelningar, marknad, leverantörer och i vissa fall slutkund. Tycker du om att arbeta med problemlösningar och gillar utmaningar i arbetet kommer du att trivas hos oss!
To succeed in this role Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen eller motsvarande teoretisk utbildning med inriktning kemiteknik, maskinteknik, pappers- eller tryckteknik. Du är tekniskt intresserad och gillar att jobba med problemlösning. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du van och trivs att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är drivande, strukturerad, kommunikativ och vågar ta egna initiativ. Vi tror att du är van vid att arbeta i projektform och kan hantera flera projekt samtidigt. För att lyckas tror vi även att du är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Vi erbjuder en spännande tjänst i en internationell, välmående och expansiv organisation med hög teamkänsla. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.

B-körkort är ett krav. Resor i tjänsten kan förekomma.
Send your application before: 2017-06-25

Apply today! I denna rekrytering samarbetar Holmen Paper med Experis. Du är välkommen att söka tjänsten på Experis.se. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke på Experis, 070-377 54 27 alternativt marie.gutke@se.experis.se. Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Välkommen med din ansökan!Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017