Iggesund Paperboard, Strömsbruk
Vill du arbeta som underhållsmekaniker i en miljö med höga krav på driftsäkerhet? Vi söker för omgående tillträde två underhållsmekaniker till vår produktionsanläggning i Strömsbruk.

Iggesunds Bruk är en del av skogsindustrikoncernen Holmen och tillhör världens 100 mest hållbara företag och nämns som ett föredöme när det gäller att arbeta mot klimatförändringar. Vi tillverkar världsledande kartongprodukter vid Iggesunds Bruk, Sverige, och i Workington, England. En del av den kartong vi producerar vidareförädlas vid anläggningen i Strömsbruk.
Your future challenge Som underhållsmekaniker kommer du främst att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll samt med förbättringsarbete på produktionsutrustning. Vi erbjuder ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där alla oplanerade driftstopp ska undvikas och felsökningstider minimeras.

Du kommer att ingå i ett team med fem personer som i partnerskap med driftsorganisationen och med stöd från teknikorganisationen vid Iggesunds Bruk arbetar för att kontinuerligt utveckla verksamheten.
To succeed in this role För att passa i rollen har du industritekniskt gymnasium med inriktning reparatör eller teoretisk utbildning motsvarande gymnasieskolans 3-åriga linjer kompletterad med utbildning alternativt erfarenhet av reparations- och underhållsarbeten. B-körkort är ett krav.

Du förväntas att med all din kompetens, engagemang och lojalitet bidra till att verksamhetsmålen uppnås. Som person är du nyfiken och villig att aktivt utveckla dig själv och din kompetens. Du sprider god stämning omkring dig och bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Du kommer att jobba i en organisation där du förväntas ta egna initiativ och ansvar för arbetsuppgifternas utförande och resultat. Det är ett krav att du kan arbeta både självständigt och i grupp när arbetsuppgifterna så kräver. Eftersom arbetet förutsätter egen planering och samarbete med såväl kollegor som driftspersonal, väger personliga egenskaper tungt för anställning.

Inom Holmen lägger vi stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. Du förstår din och dina arbetskamraters betydelse för framgång, utveckling, och för en god arbetsmiljö. Du lyssnar gärna på andras åsikter, delar med dig av dina kunskaper och du tar aktiv del i det gemensamma arbetet. För att lyckas i din roll krävs att du har helhetssyn, förmåga att effektivt kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar samt att du visar mod, är engagerad, tar ansvar och är ett föredöme för dina arbetskamrater.
Our offer Vi erbjuder dig trevliga kollegor och spännande uppdrag, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag med utvecklande och varierande arbetsuppgifter, men ändå ser fördelar med att verka och bo på en mindre ort. Send your application before: 2018-12-16
Contacts
Eva Hedberg, HR-partner
0650-284 27
Mikael Gunnarsson, Tf Gruppchef
070-664 59 17
Ola Jonsson, Sektionschef Underhåll
0650-284 58
Niklas Mattson, Pappers, avd 14
0650-280 00

Apply today! Bifoga CV och personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2017 var 530 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 526 miljoner kronor 2017 och antalet anställda var 1 383. Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data (GDPR)
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018