Holmen Paper, Hallstavik
Hallsta Pappersbruk tillverkar nära 550 000 ton papper per år på två pappersmaskiner. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och processer för att ligga i framkant för framtidens papper. Hallsta som idag har ca 400 anställda är ett modernt pappersbruk med gamla anor. Hallstavik är beläget mitt i Roslagen med närhet till både skog och skärgård. Brinner du för underhållsfrågor och vill vara spindeln i nätet för att koordinera underhållsinsatser? Då är du den vi söker!

Vi söker nu en Underhållskoordinator inom El/Auto till Sektion Underhåll. Ditt huvudområde kommer att vara vid vår massatillverkning på fabriken. Som Underhållskoordinator kommer du i första hand att ansvara för planering, schemaläggning samt ledning av alla förekommande underhållsarbeten som utförs inom disciplinen. I rollen ingår det även att följa upp arbeten som genomförs av entreprenörer.
För att lyckas i rollen som Underhållskoordinator inom El/Auto krävs det att Du har en god förmåga att arbeta strukturerat och analytiskt. Då tjänsten innebär att leda underhållsarbeten och vissa schemalagda möten är det av stor vikt att du har goda ledaregenskaper och lätt för att kommunicera.

Du har el - eller styr- och reglerteknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Praktisk erfarenhet från arbete inom området, samt någon form av koordinerade/samordnande erfarenhet är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Är du den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss.
Send your application before: 2016-10-28
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
0175-26315 elias.holmgren@holmenpaper.com
Fredrik Eklund, Områdeschef Massa/Media
0175-26733 fredrik.eklund@holmenpaper.com
Jörgen Åkerlund, Unionen
0175-26741
Anna Ramberg, Sveriges Ingenjörer
0175-26806 anna.ramberg@holmenpaper.com
 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2015 uppgick till drygt 1.3 miljoner ton. Omsättningen var då 6 148 miljoner kronor och antalet anställda under 2015 cirka 1 150. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Visiting address: Strandvägen 1, Stockholm.

Tel: +46 8 666 21 00   E-mail: info@holmen.com

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2016