Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Har du ett stort intresse för el/automation och vill arbeta med att driva projekt inom underhåll? Vill du arbeta i en organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande? Då kan det vara just dig vi söker som underhållsingenjör till Bravikens Pappersbruk.

Till teamet inom sektion Underhåll Pappersmaskiner söker vi nu en ny kollega. Hos oss får du möjlighet till ett varierat arbete tillsammans med ett kunnigt och engagerat team!

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss!
Your future challenge Som Underhållsingenjör inom el/automation kommer du att arbeta med att utveckla samt planera framtida underhållsprojekt och säkerställa tillgängligheten på våra pappers-, rull- och emballeringsmaskiner. Du kommer att följa den tekniska utvecklingen inom fackområdet och vara teknikstöd till organisationen.

Du kommer att ansvara för samt delta i både mindre och större underhållsprojekt inom sektionen från förstudie till genomförande. Då vi inom koncernen bedriver gemensamma förbättringsprojekt, kan resor förekomma till koncernens övriga affärsområden, både inom och utom Sverige.

Vidare kommer du att ansvara för att ta fram underhållsplaner och att tekniska utredningar och analyser genomförs kontinuerligt. Stort fokus ligger på att ständigt förbättra våra underhållsrutiner. Du ansvarar för större underhållsinsatser, är sammanhållande vid svårare felsökningar, har regelbundna kontakter med leverantörer och medverkar till att ett effektivt reservdelslager upprätthålls. Du kommer att arbeta både i kontorsmiljö och ute i anläggningen. Beredskap ingår i befattningen.
To succeed in this role Vi ser gärna att du som söker har en ingenjörsutbildning på högskolenivå inom området elkraft/styr och regler/automation och/eller flerårig erfarenhet inom området.

För att lyckas i rollen tror vi att du är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning, både internt och externt. Utöver din höga tekniska kompetens är du serviceinriktad, strukturerad, självgående och har en problemlösande analysförmåga. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta i projektform och kan hantera flera projekt samtidigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Our offer Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stort eget ansvar. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Hos oss får du det bästa av två världar. På Bravikens Pappersbruk arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse, med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.
Send your application before: 2018-10-14
Contacts
Amanda Lindh, HR-generalist
011236514 amanda.lindh@holmenpaper.com
Mikael Fasth, Sektionschef Underhåll Papper
011236735 mikael.fasth@holmenpaper.com
Bengt Rastland, Unionen
011236523 bengt.rastland@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011236418 fredrik.k.johansson@holmenpaper.com
Henrik Cassel, Ledarna
011236383 henrik.cassel@holmenpaper.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018