Holmen Skog, Åsele
Trivs du med att arbeta självständigt ute i skogen? Är du noggrann, har stor drivkraft och vill arbeta med och utveckla vårt eget skogsinnehav? Vi söker nu en traktplanerare med områdesansvar till Åsele.

Du kommer att vara en del av avdelningen Skog och mark, som ansvarar för skötsel och förvaltning av Holmens markinnehav i Västerbotten. På avdelningen arbetar idag 12 medarbetare.
Your future challenge Tjänsten som traktplanerare innebär att arbeta med praktisk fältplanering av skogliga åtgärder såsom, gallring, avverkning och återväxt samt vägbyggnad och aktiv naturvård. Du kommer också att företräda Holmen och genomföra samråd med externa intressen t.ex., jägare, samer, naturvårdsintressenter och lokalboende. Samt delta vid naturvårdsbränning och hyggesbränning. Du har även ansvar för tillsyn över Holmens skogsinnehav i området samt verka för att traktplanering bidrar till att effektivisera värdekedjan. To succeed in this role Vi söker dig med skoglig utbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens. Som person bör du vara utåtriktad, kommunikativ och drivande med intresse för skoglig planering samt ha goda insikter i arbete med moderna planeringssystem. Du bör trivas med att arbeta självständigt och vara väl förtrogen med områden som skogsbiologi, drivning, naturvårdsfrågor m.m. Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationering vid Holmens kontor i Åsele.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!

Varmt välkommen med din ansökan!
Send your application before: 2018-11-25
Contacts
Annelie Bryngelsson, HR-specialist
070-571 01 61 annelie.bryngelsson@holmenskog.com
Lars Johansson, chef skog och mark Västerbotten
070- 326 45 41 lars.johansson@holmenskog.com
Mathias Westerlund, Regionchef
070-583 21 12 mathias.westerlund@holmenskog.com
Richard Sahlen, Akademikerföreningen
070-332 14 50 richard.sahlen@holmenskog.com
Arne Lindblad, Ledarna
070- 298 67 70 arne.lindblad@holmenskog.com
Jennie Gidlund, Unionen
072- 216 30 47 jennie.gidlund@holmenskog.com
Knut Johansson, GS
070-529 89 96 knut.johansson@holmenskog.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018