Holmen, Norrköping
Har du tröttnat på konsultlivet eller är nyfiken på något nytt? Vill du istället vill vara en central del av utveckling av både den digitala arbetsplatsen för våra 3 000 medarbetare samt våra externa webbplatser? Våra externa målgrupper är allt från aktieägare, privata skogsägare, potentiella medarbetare till Europeiska magasinsförlag och globala varumärkesägare. Med strategier på plats och högt ställda mål är detta en rolig och utmanande resa att vara med i!

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Våra råvaror, vatten, vind och träfibern är miljömässigt hållbara, flexibla och fantastiskt användbara och vi förbättrar ständigt vårt energikretslopp.

Holmen IT är Holmens centrala IT-funktion och leverantör av IT-tjänster till koncernens samtliga enheter.
Your future challenge I rollen som teknisk förvaltningsledare IT med inriktning web på Holmen IT:s applikationsavdelning arbetar du nära koncernens staber och kommunikationsavdelningar samt har en nyckelroll i att stötta utvecklingen av vårt intranät och våra externa webbplatser.

Du har en varierad vardag och delar din tid mellan förvaltning av befintliga system samt utvecklingsprojekt.

Du är delaktig i hela kedjan från idé till implementation och dina viktigaste arbetsuppgifter består av att:

- Fungera som länk och motor mellan IT och verksamheten

- Stötta verksamheten i förändringsarbete och sammanställa krav på IT-stöd

- Driva och följa upp leveranser internt på Holmen IT samt mot extern leverantör

- Säkerställa kvaliteten i Holmen IT:s leveranser

- Delta i projekt- och förvaltningsarbete i rollen som projektledare/förvaltningsledare eller som deltagare
To succeed in this role Du drivs av att hjälpa verksamheten att få ut maximal nytta av sina digitala lösningar och är kund- och lösningsfokuserad. Du kombinerar förståelse för verksamhetsprocesser med god teknisk kompetens.

Vi lägger stor vikt vid att du har rätt personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara engagerad, kommunikativ, diplomatisk, initiativrik samt ha god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du delar våra värderingar Mod, Engagemang och Ansvar.

Du som söker har högskoleexamen med IT-inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat med förvaltning och vidarutveckling av intranät och/eller externa webbar gärna i Sharepoint eller EpiServer.
Our offer Holmen är utsett till ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen.

Holmen IT är en modern tjänsteorienterad IT-avdelning med en effektiv leverans- och förvaltningsorganisation och en nyligen uppstartad Innovationsavdelning. Vi har Norrköping som huvudort, men Holmens verksamhet är utspridd på ett flertal orter, inom och utanför Sverige, så resor förekommer för våra medarbetare.

Hos oss får du ett varierat arbete i en grupp med erfarna kollegor som ansvarar för applikationsleveransen inom området koncerngemensamma lösningar. Du kommer arbeta mot alla Holmens affärsområden och få ett stort kontaktnät. För rätt person finns möjligheten att påverka hur såväl arbetssätt inom Holmen IT som hur koncernens systemlösningar utvecklas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående tillträde på Holmen IT med stationering i Norrköping, men även någon av Holmens andra verksamhetsorter kan fungera bra.
Send your application before: 2018-01-21
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
011-235000 lena.grafsund@holmenpaper.com
Jennifer Ahlmark, Gruppchef Holmen IT
011-235000 jennifer.ahlmark@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
011-235000 gosta.nilsson@holmen.com
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
011-235000 gunnar.forsgren@iggesund.com

Apply today!


Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018