Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen och är en av Europas ledande tillverkare av papper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar tryckpapper. Bruket har cirka 375 anställda.

Vi söker en systemingenjör som kommer att ingå i Gruppen Systemteknik. Den består av fem medarbetare och ingår i Sektion Underhåll Pappersmaskiner.

Vill du jobba i en modern organisation där ledarskap och medarbetarskap har stort fokus? Då kommer du att trivas hos oss i Braviken. Du verkar i en prestigelös omgivning där kvalitet, produktivitet, utveckling, energi och miljö ligger i fokus, både idag och i framtiden.
Som Systemingenjör arbetar du med service och underhåll på Bravikens processautomation, WIS och WMS system. I arbetet ingår konstruktion och programmering i samband med optimering och förändringar av processen. Felsökning och supportfunktion mot driftavdelningarna tillsammans med el & reglertekniker är vanligt förekommande.

Du kommer även att arbeta i projekt, varierande från korta snabba till stora sammansatta projekt där flera teknikområden medverkar och samverkar. Våra huvudsystem är Siemens PCS7 och Voith On Q.
Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå och/eller gedigen erfarenhet inom el, styr och reglerteknik samt industriell automation. Du har erfarenhet från DCS, QCS, PLC och HMI system. Kunskaper inom området industriell IT och QCS system är meriterande. Utöver din tekniska kompetens inom området har du även en mycket god förmåga att kunna kommunicera tydligt i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person är du engagerad och drivande samt med en positiv inställning. Du har en god analytisk förmåga och är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att ta och upprätthålla goda kontakter med andra personer, likaså har du en god förmåga att kunna samarbeta med människor. Kundfokus är viktigt i tjänsten.

Hos oss får du ett utvecklande och varierande arbete i ett engagerat företag. Braviken satsar framåt och har många kommande projekt.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med lön enligt PTK:s avtalsområde. Beredskap kommer att ingå i tjänsten. Då tillträde önskas så fort som möjligt kommer intervjuer att ske fortlöpande. Send your application before: 2017-06-11
Contacts
Pia Andersson, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmenpaper.com
Mikael Fasth, Sektionschef Underhåll Papper
011-236735 mikael.fasth@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011-236418 fredrik.k.johansson@holmenpaper.com
Bengt Rastland, Unionen
011-236523 bengt.rastland@holmenpaper.com
 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1.2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017