Holmen, Iggesund eller Norrköping
Vill du jobba i Holmens centrala IT-organisation med att förvalta och långsiktigt utveckla och modernisera IT-stödet inom våra kartong- och pappersbruk? Vill du arbeta på ett av världens mest hållbara företag? Nu har du möjlighet att få jobba tillsammans med oss på Holmen i en mycket spännande bransch, då vi söker en systemanalytiker till applikationsavdelningen inom området produktionsnära IT.

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar trävaror, kartong och tryckpapper och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus! Holmen är utsett till ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Holmen placerade sig även nyligen på KarriärBarometerns lista över landets 100 mest attraktiva arbetsgivare.

I rollen som systemanalytiker inom området produktionsnära IT arbetar du tillsammans med affärsområdena Holmen Paper och Iggesund Paperboard. Iggesund Paperboard producerar kartong för konsumentförpackningar och grafiska ändamål vid ett svenskt (Iggesund) och ett engelskt bruk (Workington). Holmen Paper tillverkar tryckpapper för magasin, produktkataloger, direktreklam, böcker och dagstidningar vid två svenska bruk (Braviken och Hallsta).

Holmen IT är Holmens centrala IT-funktion och leverantör av IT-tjänster till koncernens samtliga enheter. Vi är en modern tjänsteorienterad IT-avdelning med en effektiv leverans- och förvaltningsorganisation och en nyligen uppstartad Innovationsavdelning. Vi har Norrköping som huvudort men finns även representerade på andra orter i Sverige.
Your future challenge Nu söker vi dig som är en lösningsfokuserad och självgående Systemanalytiker och vill bli en del av vårt team som jobbar med produktionsnära IT! Placeringsort kan vara Iggesund eller Norrköping.

I rollen som systemanalytiker på Holmen IT:s applikationsavdelning arbetar du nära verksamheten och har en nyckelroll i att stötta verksamhetens utvecklingsarbete inom IT. Du har en varierad vardag och delar din tid mellan förvaltning av befintliga system och IT-relaterade verksamhetsprojekt.

Du är delaktig i hela kedjan från idé till implementation och dina viktigaste arbetsuppgifter består av att:

- Självständigt fungera som länk och motor mellan IT och verksamheten

- Sätta dig in i verksamhetens behov och sammanställa krav på IT stöd

- Analysera, dokumentera och rekommendera lösningsförslag

- Driva och följa upp leveranser internt på Holmen IT samt mot extern leverantör

- Säkerställa kvaliteten i Holmen IT:s leveranser

- Delta i projekt- och förvaltningsarbete i rollen som projektledare/förvaltningsledare eller som deltagare
To succeed in this role Du drivs av och tar ansvar för att hjälpa verksamheten att få ut maximal nytta av sina systemlösningar och är kund och lösningsfokuserad. Du kombinerar förståelse för verksamhetsprocesser med god teknisk kompetens.

Som person är du engagerad, analytisk, positiv, noggrann, leveransfokuserad, tar initiativ samt har god samarbets- och organisationsförmåga.

Du har högskoleexamen med IT-inriktning eller annan relevant utbildning för rollen. Du har även flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom IT. Du har erfarenhet från liknande roller och har gärna arbetat inom processindustrin.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning, förvaltningsarbete enligt PM3 modellen eller motsvarande samt arbete med systemutveckling enligt Agila arbetssätt och metoder.

Då rollen innebär arbete mot 2 affärsområden på 4 orter så måste du trivas med att resa en del i jobbet.
Our offer På Holmen får du ett varierat och utmanande arbete i en grupp med erfarna kollegor som ansvarar för applikationsleveransen inom Holmens pappers- och kartongbruk. Du arbetar mot flera av Holmens produktionsenheter i Sverige och England och får ett stort kontaktnät. För rätt person finns möjligheten att påverka hur såväl arbetssätt inom Holmen IT som hur koncernens systemlösningar utvecklas.

Hos oss arbetar du självständigt inom givna ramar och vi prioriterar god arbetsmiljö, effektiva arbetssätt och värdeskapande arbete. Du kommer att känna att du bidrar till Holmens utveckling samtidigt som du har roligt på jobbet!
Send your application before: 2017-11-26
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
076-1386336 lena.grafsund@holmenpaper.com
Marie Bergström, Gruppchef
070-234 32 58 marie.bergstrom@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
072 - 716 61 97 gosta.nilsson@holmen.com
Björn Jonsson Dannetun, Sveriges Ingenjörer
070 - 592 26 02 bjorn.jonsson@holmenpaper.com

Apply today!


Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017