Holmen Skog, Region Nord, Norsjö
Är du noggrann och trivs med att arbeta självständigt ute i skogen? Vill du arbeta med och utveckla vårt eget skogsinnehav? Då kanske den här tjänsten är något för dig!

Produktionsavdelningen Nord ansvarar för all avverkning inom region Nords verksamhetsområde. Vi avverkar 950 000 kubikmeter varav 760 000 på egen skog. Vi har 7 egna maskinlag varav 5 slutavverkare och 2 gallringslag. Vi söker nu en förare till ett av våra maskinlag i Norsjö.
Your future challenge Som maskinförare kommer du att ingå i ett arbetslag om fyra personer. Du arbetar som skotar- eller skördarförare i slutavverkning. Arbetsområdet är framförallt ett område inom några mil från Norsjö eller Bastuträsk. Periodvis kan arbetsområdet sträcka sig längre ut. I tjänsten ingår kontakt med leverantörer, arbeten med egenuppföljning samt löpande underhåll och reparationer på maskinerna. To succeed in this role Vi letar efter dig som vill vara en del av vårt team och som trivs med att ta ansvar och arbeta självständigt. Du har daglig kontakt med dina närmsta kollegor vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga. Att arbeta noggrant och kvalitetsmedvetet ser du som en självklarhet och du har god vana av teknik och dataprogram. Vi söker dig som har arbetat de senaste åren som skogsmaskinförare och har grundutbildning från skogsbruksskola/naturbruksgymnasium. Our offer Tjänsten är en visstidsanställning fr.o.m. augusti 2018 till april 2019.

Tillträde enligt överenskommelse.
Send your application before: 2018-07-31
Contacts
Annelie Bryngelsson, HR-specialist
070-571 01 61 annelie.bryngelsson@holmenskog.com
Per Johansson, Chef egna lag
076- 116 48 54 per.johansson@holmenskog.com
Johan Karlsson, Produktionschef
070- 261 85 95 johan.karlsson@holmenskog.com
Knut Johansson, GS
070- 529 89 96 knut.johansson@holmenskog.com
Richard Sahlen, Akademikerföreningen
070- 332 14 50 richard.sahlen@holmenskog.com
Arne Lindblad, Ledarna
070- 298 67 70 arne.lindblad@holmenskog.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018