Holmen Skog, Produktionsavdelningen, region syd
Är du noggrann och trivs med att arbeta självständigt ute i skogen? Vill du arbeta med och utveckla vårt eget skogsinnehav? Då kanske den här tjänsten är något för dig! Your future challenge Som maskinförare kommer du att ingå i ett arbetslag om fyra personer och arbeta som skotar- och skördarförare. Arbetsområdet är i huvudsak norra delen av Östergötlands län. I tjänsten ingår kontakt med leverantörer, arbeten med egenuppföljning samt löpande underhåll och reparationer på maskiner. Laget arbetar idag med gallring. To succeed in this role Vi letar efter dig som trivs i samarbetet med andra och vill vara en del av vårt gäng! Du tar gärna egna initiativ och arbetar strukturerat för att uppnå resultat. Att ta ansvar för sina egna arbetsuppgifter och att nå god kvalité i utfört arbete ser du som en självklarhet. Du har god vana av ny teknik och dataprogram. Vi söker dig som har arbetat de senaste åren som skogsmaskinförare och har grundutbildning från skogsbruksskola/naturbruksgymnasium. Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!
Send your application before: 2019-01-20
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmen.com
Rikard Wevel, Chef egna lag
070-584 82 24 rikard.engdahl.wevel@holmen.com
Linnea Gille, Produktionschef
070-171 93 75 linnea.gille@holmen.com
Christer Karlsson, GS
070-348 82 38 christer.karlsson@holmen.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data (GDPR)
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2019