Holmen Skog, Sörmlands län
Är du noggrann och trivs med att arbeta självständigt ute i skogen? Vill du arbeta med och utveckla vårt eget skogsinnehav? Vi söker en erfaren skogsmaskinförare till distrikt egen skog Norrköping. Vi ansvarar för skötseln av Holmens skogar inom region Norrköping. Your future challenge Som maskinförare kommer du att ingå i ett arbetslag om fyra personer och arbeta som skotar- och skördarförare. Arbetsområdet är i huvudsak Sörmlands län. I tjänsten ingår även kontakt med leverantörer, arbeten med egenuppföljning, manuella arbeten samt löpande underhåll och reparationer på maskiner. To succeed in this role Vi söker dig med grundutbildning från skogsbruksskola/naturbruksgymnasium. Du ska de senaste åren ha arbetat arbetat som skogsmaskinförare. Som person är du ansvarsfull, självständig och eftersom du kommer att ingå i ett arbetslag ställs det stora krav på god samarbetsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och har god vana av teknik och dataprogram. Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!
Send your application before: 2017-11-26
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmenskog.com
Rikard Wevel, Chef egna lag
070-584 82 24 rikard.engdahl.wevel@holmenskog.com
Daniel Stridsman, Distriktschef
070-631 74 09 daniel.stridsman@holmenskog.com
Christer Karlsson, GS
070-348 82 38 christer.karlsson@holmenskog.com

Apply today!


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017