Holmen Skog, Länna, Hallsta eller Norrtälje
Trivs du med att arbeta självständigt ute i skogen? Är du noggrann och kundfokuserad? Vi växer och söker nu en skogsbruksplanläggare.

Vår verksamhet i Uppland omfattar idag 11 medarbetare som gemensamt ansvarar för en årlig omsättning på ca 400 000 m3fub. Vi växer hela tiden och söker nu dig som har vad som krävs för att stärka upp vårt team ytterligare.
Your future challenge Som skogsbruksplanläggare kommer du att vara delaktig i att utveckla arbetet med hur vi använder skogbruksplaner i vår köpverksamhet samt planera och förbereda arbetet inför fältsäsongen. Tjänsten innefattar även operativ skogsbruksplanläggning, sammanställning av planer och överlämning till respektive virkesköpare. Du är även ansvarig för att ajourhålla system. To succeed in this role Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt ute i skogen och vill vara en viktig länk i ett köpteam. Du är väl förtrogen med områden som skogsskötsel och naturvård. Som person är du noggrann, kundfokuserad och är bekväm att fatta beslut. Genom ditt engagemang, samarbetsförmåga och fokusering på lösningar bidrar du aktivt i gruppens gemensamma verksamhetsutveckling. Du har skoglig utbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens.Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter.
Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Stationering vid något av våra kontor i Länna, Hallsta eller Norrtälje.

Varmt välkommen med din ansökan!
Send your application before: 2018-10-07
Contacts
Annelie Bryngelsson, HR-specialist
070-571 01 61 annelie.bryngelsson@holmenskog.com
Jonatan Eriksson, Distriktschef Uppland
070-283 88 94 jonatan.eriksson@holmenskog.com
Thomas Bouvin, Regionchef
070-333 88 21 thomas.bouvin@holmenskog.com
Tony Carlsson, Ledarna
070-311 25 95 tony.carlsson@holmenskog.com
Petter Källgren, Akademikerföreningen
070-649 75 50 petter.kallgren@holmenskog.com
Per-Arne Berg, Unionen
070-205 99 77 per-arne.berg@iggesund.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018