Holmen Skog, Elgsjögården, Finspång
Trivs du med att arbeta självständigt och ha varierande arbetsuppgifter? Är du flexibel och vill hoppa in vid behov på vår konferensanläggning Elgsjögården?

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med trevliga och prestigelösa kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Med andra ord - vi odlar framtiden.
Your future challenge Som restaurang/konferenspersonal kommer du att arbeta vid behov under mestadels vardagskvällar och även vardagar i ett naturskönt område, mitt i Holmen-skogen utanför Finspång på Elgsjögården konferens. Arbetet innefattar tillagning av luncher, middagar och fika, servering vid måltiderna samt städ i hotelldelen av anläggningen. Du kommer att arbeta självständigt alt med kollega/-or vid större tillställningar. To succeed in this role Vi söker dig som har restaurangerfarenhet och kockutbildning och därmed kan självständigt arbeta i restaurangköket med tillagning. Rollen innebär många kontaktytor så för att trivas är det viktigt att du är serviceinriktad, social och kommunikativ.

Som person ser vi även att du är flexibel då du kommer att hoppa in vid behov samt att arbetsuppgifterna varierar. Du har dessutom körkort och tillgång till bil då konferensanläggningen ligger vid Häradstorp samt att arbetstiderna inte möjliggör att åka kommunalt.
Our offer Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Ansökningarna kommer att hanteras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Send your application before: 2017-07-03
Contacts
Ewa Faglöv, HR-specialist
073-029 83 89 ewa.faglov@holmenskog.com
Malin Nilsson, Konferensansvarig
070 205 95 29 malin.nilsson@holmenskog.com
Daniel Stridsman, Distriktschef
070 631 74 09 daniel.stridsman@holmenskog.com
Cristofer Wallentin, Akademikerföreningen
070-528 37 55 cristofer.wallentin@holmenskog.com
Rikard Engdahl Wevel, Ledarna
070-584 82 24 rikard.engdahl.wevel@holmenskog.com
Marie Druid, Unionen
070-239 07 02 marie.druid@holmenskog.com

Apply today!


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017