Holmen, Norrköping
Har du ett genuint intresse för redovisning? Vill du bidra med ditt engagemang och din kunskap för att bygga en serviceorganisation i toppklass? Då är du välkommen till oss!

Holmen Finance Centre (HFC) ansvarar för huvuddelen av koncernens redovisnings- och reskontraprocesser och består för närvarande av drygt 20 medarbetare. Vår målsättning är att vara en organisation som kännetecknas av effektivitet, kvalitet och servicekänsla.

HFC är organiserat i tre grupper; Redovisning & Rapportering, Leverantörsreskontra och Kundreskontra. Du hittar oss i vackert belägna lokaler vid Strömmen i centrala Norrköping med bara några minuters promenad till resecentrum.

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Våra råvaror, vatten, vind och träfiber är miljömässigt hållbara, flexibla och fantastiskt användbara och vi förbättrar ständigt vårt energikretslopp.
Your future challenge Gruppen som består av 7 ekonomer ansvarar idag för löpande redovisning, bokslut och rapportering för koncernens svenska enheter. Du kommer att medverka i redovisnings- och bokslutsprocessen för någon/några av koncernens enheter. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer du i olika grad arbeta med kvalificerade utredningar och projekt inom gruppens ansvarsområden och vara drivande i att förbättra processer ur både ett effektivitets- och kvalitetsperspektiv. Du förväntas även hålla dig ajour inom området och bidra till att sprida kunskap avseende både praktiska och teoretiska redovisningsfrågor inom HFC.

HFC är en serviceavdelning och på respektive affärsområde/fabriksenhet finns controllers som är mottagare av upprättade bokslut. HFC ansvarar även för rapportering till koncernstab Ekonomi och Finans. Detta ställer stora krav på hög servicekänsla, flexibilitet och förmåga att förstå koncernens verksamhet och hur det påverkar HFC:s processer.
To succeed in this role Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Vi tror att du som söker är genuint intresserad av redovisning. Du har goda kunskaper om samtliga ekonomiprocesser och hur verksamheten ska speglas i rapporteringen. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och drivs av att skapa förändring och effektivitet i de processer du medverkar i. Du har en förmåga att arbeta självständigt med hög precision, snabbhet och engagemang. Då HFC är en utpräglad serviceorganisation förutsätter vi att du trivs med kontinuerlig kundkontakt och vill bidra till att skapa en serviceorganisation i toppklass.

Kunskaper i primärt Agresso och IFS men även i Aaro värdesätts. Då arbetet bedrivs i flera olika system tror vi att du som söker har goda generella IT-kunskaper vilket gör att du snabbt kan sätta dig in i olika systemlösningar och integrationer. Erfarenhet från att arbeta i och eller driva projekt är meriterande då förändringsarbetet inom HFC sker löpande. Mycket goda kunskaper i MS Office är ett krav liksom goda kunskaper i svenska och engelska.
Our offer Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst med stora möjligheter att påverka både arbetssätt och rutiner inom HFC. Du får en nyckelroll där du tillsammans med dina kollegor förväntas göra skillnad! Send your application before: 2018-08-12
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
lena.grafsund@holmenpaper.com
Freddy Lundqvist, Teamledare Redovisningsgruppen
freddy.lundqvist@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
gosta.nilsson@holmen.com
Björn Jonsson-Dannetun, Sveriges Ingenjörer
bjorn.jonsson@holmenpaper.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018