Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Är du en duktig inköpare som vill arbeta i en högteknologisk och prestigelös organisation? Drivs du av att optimera affärer för att på bästa sätt bidra till verksamhetens lönsamhet? Då har vi en spännande utmaning för dig.

Inköpsavdelningen på Braviken står inför ett utvecklingsskede och söker nu två nya medarbetare, en senior taktisk inköpare och en taktisk inköpare. Annonsen för taktisk inköpare hittar du via länken: https://www.holmen.com/sv/manniskor/jobb/taktisk-inkopare-till-bravikens-pappersbruk-0000003129/

Vi söker en senior taktisk inköpare som kommer att arbeta tillsammans med en taktisk inköpare och sektionschefen för inköp & förråd. Tillsammans bidrar teamet till verksamhetens utveckling genom att säkerställa kostnadseffektiva inköp av material, maskiner, tjänster och kommersiell projektledning i investeringsprojekt.

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss!
Your future challenge Som senior taktisk inköpare hos oss kommer du att spela en viktig roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda investeringsupphandlingar samt upphandlingar av material och tjänster.

Du drivs av att optimera affärer för att på bästa sätt bidra till verksamhetens lönsamhet. Detta innebär utarbetande av inköpsstrategier, samt upphandling och tecknande av kommersiella avtal. Du säkerställer en framgångsrik implementering efter att avtal slutits genom återkoppling till leverantörer och användare. Som inköpare får du även möjlighet att delta i koncerngemensamma projekt där arbetet bedrivs i tvärfunktionella team.

Inköpsverksamhetens mål är att medverka till Bravikens lönsamhet på såväl kort som lång sikt, bland annat genom totalkostnadsfokus, leverantörsutveckling och konkurrensutsättning. Kontinuerliga förbättringsaktiviteter kommer också vara en del av vår vardag.
To succeed in this role Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning med relevant inriktning, t.ex. inom teknik, ekonomi, inköp, logistik eller certifierad inköpsutbildning. Branscherfarenhet är meriterande. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete. Med ett genuint intresse för affärer arbetar du med att utveckla långsiktiga affärsrelationer. Är du engagerad, verksamhetsintresserad och en god förhandlare så har du stora möjligheter att utvecklas tillsammans med oss.

Du som söker är van att arbeta självständigt, strukturerat och är trygg i att fatta beslut. För att lyckas i rollen tror vi att du har gedigna erfarenheter av upphandlingar och/eller kvalificerat inköpsarbete. Du leder och kommunicerar på ett tydligt sätt, då det är en viktig del i arbetet att leda upphandlingar.

Vi tror att du som söker trivs i en arbetsmiljö där du samarbetar med många olika aktörer och ser det som naturligt att knyta nya kontakter och bygga relationer. Du drivs av att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett problemlösande och resultatfokuserat förhållningssätt.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
Our offer Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete i en prestigelös organisation med hög teamkänsla. Inom Holmen arbetar vi tillsammans för att nå framgång, viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig.

Hos oss inom Holmen får du det bästa av två världar. Lokalt har vi platta organisationer med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Det gör det lätt att nå fram med idéer till rätt person. Alla goda tankar och förslag både uppmuntras och välkomnas. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.
Send your application before: 2019-01-25
Contacts
Amanda Lindh, HR-generalist
011 23 65 14 amanda.lindh@holmen.com
Elin Björkholm, Sektionschef Inköp&förråd
011 23 67 77 elin.bjorkholm@holmen.com
Bengt Rastland, Unionen
011 23 65 23 bengt.rastland@holmen.com
Henrik Cassel, Ledarna
011 23 63 83 henrik.cassel@holmen.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011 23 64 18 fredrik.k.johansson@holmen.com

Apply today! Tjänsten avser heltid med tillträde enligt överenskommelse, med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data (GDPR)
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2019