Holmen Paper, Hallstavik
Hallsta Pappersbruk ingår i Holmen Paper som är en del av Holmen AB. Vi tillverkar nära 570 000 ton papper per år på två pappersmaskiner. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och processer för att ligga i framkant vad gäller framtidens papper. Fabriken ligger i Roslagen med skog och skärgård inpå knuten men också i närhet till både Uppsala och Norrtälje. Arbetet som sektionschef för pappersmaskin 12 & Emballeringen innebär att du har det övergripande produktionsansvaret för drift och utveckling där fokus ligger på din förmåga att leda ett av pappersindustrins mest kompetenta och kreativa produktionsteam.

Du ansvarar för utveckling av såväl produktivitet, kvalitet samt personal. Till din hjälp har du en stab bestående av ingenjörer, tekniker och planerare.

I befattningen läggs stor vikt vid att arbeta för effektiv samverkan och goda relationer med övriga produktionsenheter, Underhåll samt kundtjänst.

Du ingår i produktionsledningsgruppen och rapporterar till Avdelningschef Produktion.
Som sektionschef på Hallsta Pappersbruk får du ett utmanande och utvecklande jobb i en högteknologisk nyckelbransch. Tjänsten ger stora möjligheter att påverka den operativa verksamheten i fabriken. Ledorden i arbetet är våra gemensamma värderingar: ansvar, engagemang och mod. I jobbet ingår även vissa kundkontakter. Vi söker dig som har Civilingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet och minst fem års erfarenhet inom relevant område. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi förutsätter att du har ett professionellt angrepssätt, att du är utåtriktad och prestigelös, har en analytisk förmåga samt ett intresse för människor och teknik. Goda ledaregenskaper och förmåga att engagera och motivera dina medarbetare.
Send your application before: 2017-04-28
Contacts
Håkan Lundén, HR-generalist
0175-261 70 hakan.lunden@holmenpaper.com
Anders Thorén, Avdelningschef
0175-267 69 anders.thorén@holmenpaper.com
Sandra Kolar, Sveriges Ingenjörer
0175-259 65 sandra.kolar@holmenpaper.com
Jörgen Åkerlund, Unionen
0175-267 41 jorgen.akerlund@holmenpaper.com
Morgan Widlund, Ledarna
0175-262 26 morgan.widlund@holmenpaper.com

Du är orädd och vågar utmana etablerade arbetssätt vilket skall leda till teknisk och kommersiell utveckling. Arbetet har periodvis högt tempo varför du bör vara flexibel och lösningsfokuserad! Tjänsten medför många kontaktytor och det är därför viktigt att kunna samverka och kommunicera.


 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1.2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Visiting address: Strandvägen 1, Stockholm.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017