Holmen, Norrköping
Har du ett genuint intresse av ledarskap kombinerat med en bakgrund inom verksamhetsnära IT? Nu har du möjlighet att få jobba tillsammans med oss på Holmen i en mycket spännande bransch, då vi söker en samarbetsinriktad gruppchef till applikationsavdelningen!

Vi är en modern tjänsteorienterad IT-avdelning med en effektiv leverans- och förvaltningsorganisation och en nyligen uppstartad Innovationsavdelning. Vi har Norrköping som huvudort men Holmens verksamhet är utspridd på ett flertal orter inom och utanför Sverige så resor förekommer för våra medarbetare.

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Våra råvaror, vatten, vind och träfibern är miljömässigt hållbara, flexibla och fantastiskt användbara och vi förbättrar ständigt vårt energikretslopp.
Your future challenge Som chef för gruppen Market & Supply Chain leder du ett gäng erfarna systemanalytiker som ansvarar för applikationsleveransen mot Holmens försäljnings- och marknadsavdelningar. Du ansvarar för budget, planering och uppföljning av de tjänster gruppen levererar och arbetar med att utveckla och samordna gruppens interna arbete.

Rollen är till stor del operativ och du deltar i projekt- och förvaltningsarbetet. Gruppen arbetar nära verksamheten och är delaktig i hela kedjan från idé till leverans. Rollen innebär mycket kontakter med verksamheten, internt inom IT samt med externa leverantörer.

Du har personalansvar för ett mindre antal medarbetare och arbetar kontinuerligt med att stötta deras utveckling. Du ingår i ledningsgruppen för applikationsavdelningen på Holmen IT och bidrar i arbetet att utveckla applikationsavdelningen framåt.
To succeed in this role Din personlighet är viktig! Du är strukturerad, engagerad och tar initiativ. Du drivs av att hjälpa verksamheten att få ut maximal nytta av sitt systemstöd och kombinerar god verksamhetsförståelse med teknisk kompetens.

Som ledare är du kommunikativ, tydlig, involverar dina medarbetare och skapar ett bra samarbetsklimat. Du har ett stort intresse för ledarskap och för att utveckla människor och se dem växa med uppgiften.

Du har högskoleexamen med IT-inriktning eller annan relevant utbildning för rollen samt gedigen erfarenhet av förvaltnings- och projektledning.

Rollen medför internationella kontakter vilket innebär att du måste behärska engelska väl i såväl tal som skrift.
Our offer Vi erbjuder dig en utmanande chefsroll med stora möjligheter att påverka såväl arbetssätt inom Holmen IT som hur koncernens IT-lösningar utvecklas. Du får en nyckelroll där du förväntas göra skillnad!

Hos oss arbetar du självständigt inom givna ramar och vi prioriterar god arbetsmiljö, effektiva arbetssätt och värdeskapande arbete. Du kommer att känna att du bidrar till Holmens utveckling samtidigt som du har roligt på jobbet!
Send your application before: 2018-08-17
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
lena.grafsund@holmenpaper.com
Simon Wahlström, avdelningschef Holmen IT
simon.wahlstrom@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
gosta.nilsson@holmen.com
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
gunnar.forsgren@iggesund.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018