Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta pappersbruk
Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö - så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb. Vill du arbeta med hållbar processutveckling i en stimulerande och varierande miljö? Då är Hallsta Pappersbruk rätt arbetsplats för dig!

Hallsta Pappersbruk tillverkar nära 550 000 ton papper per år på två pappersmaskiner. Vi har mycket högt fokus på hållbarhet och arbetar ständigt med att minska vår miljöpåverkan. Det gör vi genom effektivare transporter och genom produkt- och processutveckling. Hallsta Pappersbruk har länge präglats av innovation och utveckling, vilket gör att vi idag är ett effektivt och framgångsrikt bruk som ligger i framkant för produktion av papper nu och i framtiden.
Your future challenge Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som produktionsingenjör för efterbearbetning är att utveckla och optimera processen som berör produktionskedjans logistikflöden: från rull- och emballeringsmaskiner ända fram till våra lastbärare. Du ingår i ett dedikerat team där du har ett sammanhållande ansvar för processutveckling, kostnadseffektivitet och kvalitet. Arbetet innebär ett proaktivt och produktionsnära arbetssätt, med allt från att bistå vid felsökning till att optimera flödet. Betoning ligger på att utveckla arbetssätt och skapa engagemang i teamet. I arbetet kommer du att ha mycket kontakter både internt och externt, och du förväntas kunna ersätta såväl sektionschef som tekniker vid behov. To succeed in this role Vi söker dig som har högskoleutbildning, civilingenjörsexamen eller motsvarande, med inriktning mot t ex pappersteknik, logistik, mekanik eller automation. Det är meriterande om du har erfarenhet inom process- och produktutveckling och har arbetat med LEAN. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är även önskvärt att du har kunskaper inom företagsekonomi, ledarskap och organisation. Du är en person som gillar att hitta nya lösningar, att samarbeta med andra och värdesätter teamets framgångar. Du är analytisk, noggrann och arbetar målinriktat enligt Holmens värderingar Mod, Engagemang och Ansvar. Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag med den senaste tekniken inom papperstillverkning. Vi har bra anställningsvillkor och erbjuder stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus och lägger stor vikt vid din introduktion så att du kommer in i din nya roll på ett bra sätt. Holmen präglas av intern rörlighet, vilket innebär att du som medarbetare har stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget. Vi har även möjlighet att erbjuda boenden till en låg kostnad, både permanenta bostäder och enkla övernattningslägenheter. Send your application before: 2018-09-29
Contacts
Sofia Bernhard, HR-generalist
072-271 58 53 sofia.bernhard@holmenpaper.com
Sandra Kolar, Sektionschef PM 12/Emballeringen
0175 - 262 68 sandra.kolar@holmenpaper.com
Jörgen Åkerlund, Unionen
0175 - 267 41
Maria McGuinness, Sveriges Ingenjörer
0175 - 267 49

Apply today! Är du den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018