Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Vill du ha ett utvecklande och varierat arbete med stora möjlighetet att påverka arbetssätt utifrån den senaste informationstekniken? Då kan arbetet som projektingenjör med inriktning mot dokumentation vara något för dig!

Vi utökar sektionen för Anläggningsprojekt med en projektingenjör och du kommer att ges stora möjligheter att påverka och forma tjänsten. Sektionen består av nio medarbetare och är en del av underhållsorganisationen.

Vill du jobba i en modern organisation där ledarskap och medarbetarskap har stort fokus? Då kommer du att trivas hos oss i Braviken. Du verkar i en prestigelös omgivning där hållbarhet, kvalitet, utveckling, energi och miljö ligger i fokus, både idag och i framtiden.

Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen och är en av Europas ledande tillverkare av papper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar tryckpapper. Bruket har cirka 400 anställda.
Your future challenge Som projektingenjör arbetar du med uppdateringen och utvecklingen av Bravikens system för dokumentation. I arbetet ingår dokumentation av nya anläggningar och uppdatering av dokumentation i samband med ombyggnationer av befintliga anläggningar genom ett nära samarbete med projektledare och övrig underhållsorganisation. I uppdraget ligger också att förnya arbetssättet kring dokumentation så att organisationen kan dra nytta av senaste informationstekniken. To succeed in this role Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå och/eller gedigen erfarenhet inom informationsbehandling eller teknisk dokumentation. Du har erfarenhet från arbete med databaser, SQL samt Officepaketet och gärna Sharepoint. Erfarenhet från affärssystemet IFS, konstruktionsverktyget Insyde och CAD är meriterande. Utöver din tekniska kompetens inom området har du även en mycket god förmåga att kunna kommunicera tydligt i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person är du engagerad och drivande och har en positiv inställning. Du har en god analytisk förmåga, är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att ta och upprätthålla kontakter med andra personer, likaså har du en god förmåga att kunna samarbeta med människor. Kundfokus är viktigt i tjänsten.
Our offer Hos oss får du ett utvecklande och varierande arbete i ett engagerat företag. Bravikens Pappersbruk satsar framåt och har många kommande projekt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse.
Send your application before: 2017-11-05
Contacts
Lovisa Danielsson, HR-generalist
011-236707 Lovisa.Danielsson@holmenpaper.com
Peter Dahlén, Sektionschef Anläggningsprojekt
011-236890 Peter.Dahlen@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011-236418 Fredrik.K.Johansson@holmenpaper.com
Gösta Nilsson, Unionen
072 716 61 97 Gosta.Nilsson@holmen.com
Henrik Cassel, Ledarna
011-236383 Henrik.Cassel@holmenpaper.com

Apply today!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017