Holmen Skog, Nyköping
Trivs du med att arbeta mitt i flödet och dessutom leda andra? Är du kommunikativ och ser vikten av samarbete och goda relationer? Vi söker nu en produktionsledare producera som ska förstärka distriktet i Nyköping.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med trevliga och prestigelösa kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Med andra ord ? vi odlar framtiden.
Your future challenge Tjänsten som produktionsledare producera innebär att ansvara för distriktets avverkning och leveranser av virke till våra kunder tillsammans med en kollega. Du kommer därmed planera, styra och följa upp entreprenörer i drivning samt fakturera entreprenörerna. Då rollen som produktionsledare innebär många kontaktytor både inom och utanför företaget är det viktigt att du är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta. Tjänsten som produktionsledare producera innebär att ansvara för distriktets avverkning och leveranser av virke till våra kunder tillsammans med en kollega. Du kommer därmed planera, styra och följa upp entreprenörer i drivning samt fakturera entreprenörerna. Då rollen som produktionsledare innebär många kontaktytor både inom och utanför företaget är det viktigt att du är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta. To succeed in this role Vi söker dig som har ett intresse för skogsproduktion och vill leda och samarbeta med entreprenörer för att nå mål och hög kvalitet. Som person ser vi gärna att du är driven, resultatinriktad och bra på att samarbeta. Drivs du dessutom av att arbeta på ett affärsmässigt och strukturerat sätt så har du stora möjligheter att nå framgång hos oss. Du har relevant utbildning inom skog på högskolenivå eller motsvarande kompetens. Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse och stationering på kontoret i Nyköping.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter.
Send your application before: 2017-08-27
Contacts
Ewa Faglöv, HR-specialist
073-029 83 89 ewa.faglov@holmenskog.com
Oscar Fornander, Distriktschef
070- 384 45 85 oscar.fornander@holmenskog.com
Fredrik Munter, Regionchef
070-584 84 99 fredrik.munter@holmenskog.com
Linnea Gille, Akademikerföreningen
070-171 93 75 linnea.gille@holmenskog.com
Rikard Wevel, Ledarna
070-584 82 24 rikard.engdahl.wevel@holmenskog.com
Marie Druid, Unionen
070-239 07 02 marie.druid@holmenskog.com

Apply today!


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017