Holmen Skog, Strömsund eller Bredbyn (Region Nord)
Produktionsavdelningen ansvarar för att skörda på egen skog och hos privata markägare inom Västerbotten, Västernorrland och norra Jämtland enligt upprättade volymsplaner. Uppdraget handlar om att sköta drivningen på ett kostnadseffektivt sätt som maximerar virkesvärdet och med god miljöhänsyn. Då vår produktionsledare producera ska vara föräldraledig söker vi nu hennes vikarie. Så om du trivs du med att arbeta mitt i flödet och dessutom leda andra, är kommunikativ och ser vikten av goda relationer ska du ta chansen och söka!

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!
Your future challenge Tjänsten som produktionsledare producera innebär att du kommer att leda avverkningsarbetet genom några av våra entreprenörer samt ett eget maskinlag. Du ansvarar även för att följa upp och kvalitetssäkra avverkningsverksamheten. Du kommer också att biträda produktionschef i upphandlingar samt beställa vägåtgärder. To succeed in this role För att lyckas i rollen söker vi dig som är intresserad av såväl skogsproduktion som människor och vill leda entreprenörer för att nå uppsatta mål och hög kvalitet. Rollen som produktionsledare innebär också många kontaktytor både inom och utanför företaget, så för att trivas är det viktigt att du är kommunikativ och har god förmåga att bygga relationer. Drivs du dessutom av att arbeta på ett affärsmässigt och strukturerat sätt så har du stora möjligheter att nå framgång hos oss.

Som person ser vi gärna att du är driven, resultatinriktad, har ett gott ordningssinne och är bra på att samarbeta. Du har relevant utbildning inom skog på högskolenivå eller motsvarande kompetens.
Our offer Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år. Tillträde mitten av november 2017.

Lämplig stationeringsort är Strömsund eller Bredbyn.
Send your application before: 2017-09-24
Contacts
Annelie Bryngelsson, HR-specialist
070-571 01 61 annelie.bryngelsson@holmenskog.com
Johan Karlsson, Produktionschef
070- 261 85 95 johan.karlsson@holmenskog.com
Mathias Westerlund, Regionchef
070- 583 21 12 mathias.westerlund@holmenskog.com
Richard Sahlen, Akademikerföreningen
070-332 14 50 richard.sahlen@holmenskog.com
Tomas Oskarsson, Ledarna
070 -557 88 66 tomas.oskarsson@holmenskog.com
Knut Johansson, GS
070-529 89 96 knut.johansson@holmenskog.com
Jennie Gidlund, Unionen
072- 216 30 47 jennie.gidlund@holmenskog.com

Apply today! Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får du möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter.


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017