Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta pappersbruk
Brinner du för processoptimering och gillar att att arbeta med ständiga förbättringar? Då har vi jobbet för dig!

"Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö" så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb.

Hallsta Pappersbruk tillverkar nära 550 000 ton papper per år på två pappersmaskiner. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och processer för att ligga i framkant för framtidens papper. Vår enhet har länge präglats av innovation och utveckling, vilket gör att vi idag är ett framgångsrikt och effektivt bruk.
Dina huvudarbetsuppgifter som produktionsingenjör TMP/energi är att utveckla och optimera TMP-processen samt ång- och vattenproduktionen på Hallsta. Du ingår i ett dedikerat team där du har ett sammanhållande ansvar för energieffektivitet, kostnadseffektivitet och kvalitet för massaproduktionen. Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller liknande med lämplig inriktning (t.ex. kemiteknik, energiteknik eller maskinteknik) och har gärna erfarenhet från processindustri. Kunskaper och erfarenhet av LEAN-arbete är meriterande. Du stimuleras av problemlösning och förbättringsarbete, samt värdesätter att arbeta i team för att nå framgång. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och arbetar målinriktat. Goda kunskaper i företagsekonomi, ledarskap och organisation är önskvärt.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. Holmens värderingar mod, engagemang och ansvar står dig nära.
Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag med den senaste tekniken inom papperstillverkning. Vi har bra anställningsvillkor, stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget. Vi har även möjlighet att erbjuda boenden till en låg kostnad, både permanenta, samt enkla övernattningslägenheter Send your application before: 2017-06-12
Contacts
Håkan Lundén, HR-generalist
0175-261 70 hakan.lunden@holmenpaper.com
Susanne Salovius, Sektionschef
0175-267 07 susanne.salovius@holmenpaper.com
Sandra Kolar, Sveriges Ingenjörer
0175-262 68 sandra.kolar@holmenpaper.com
Jörgen Åkerlund, Unionen
0175-267 41 jorgen.akerlund@holmenpaper.com

Är du den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss.


 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1.2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017