Holmen Timber, Linghems sågverk
Motiveras du av att skapa engagemang och har förmågan att leda en verksamhet mot tydliga mål?

Tycker om problemlösning och angriper frågeställningar på ett analytiskt sätt?

Har du helhetssyn där du effektivt och framgångsrikt leder och hanterar förbättringsprocesser?

Då kan du vara vår nya Platschef på Linghems sågverk!
Your future challenge Vi erbjuder ett intressant, spännande och utvecklande arbete som platschef, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina idéer om ledarskap och verksamhetsutveckling. Arbetet i en liten organisation som vår ger stor frihet och har snabba beslutsvägar.

Linghems sågverk med en produktion på ca 60 000 m3 per år är placerat mellan Norrköping och Linköping och ingår som ett av tre sågverk inom affärsområdet Holmen Timber. Din övergripande uppgift som platschef är att ansvara för driften av sågverket i Linghem med fokus på ledarskap, verksamhetsutveckling och att företagets mål uppnås samt leder teamet som består av ca 30 medarbetare. Du rapporterar till affärsområdeschef Holmen Timber och ingår i ledningsgruppen för affärsområdet där du också bidrar i affärsområdesgemensamma frågor. Ditt arbete omfattar även externa kontakter med till exempel leverantörer och kunder.
To succeed in this role För att lyckas i rollen som Platschef Linghem sågverk tror vi att du dessutom har intresse och förmåga att driva arbetet systematiskt med uppföljning och rapportering. Du kommer till avslut och levererar samt har en god ekonomisk förståelse. Det är också viktigt att du delar vår syn på vikten av en säker och god arbetsmiljö.

Vi ser gärna en akademisk utbildning, kanske inom träteknik, eller på annat sätt förvärvade kunskaper. Du har erfarenhet från och förmåga att driva och utveckla industriell produktion. Du är en driven, utåtriktad person med goda ledaregenskaper som har lätt för att skapa kontakter och entusiasmera människor. Du är tekniskt intresserad och kan driva tekniska utvecklingsprojekt. Förutom svenska behärskar du engelska i tal och skrift.
Our offer De senaste åren har ett antal investeringar och förbättringsprojekt genomförts och vi söker nu dig som i rollen som platschef vill spela en nyckelroll i att tillsammans med engagerade medarbetare fokusera på att skapa mervärde på gjorda investeringar och utveckla verksamheten ytterligare i en koncern som satsar och tror på trä som produkt.

Holmens affärsidé är att äga och förädla skog. Skogsinnehavet utgör basen för verksamheten, ett kretslopp där råvaran växer och förädlas till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Skogen brukas för att ge god årlig avkastning och stabil värdetillväxt medan industrin drivs med fokus på lönsamhet och ökad förädling.
Send your application before: 2018-11-30
Contacts
Helén Lalér Herbring, HR-chef
076 8183537 helen.lalerherbring@holmentimber.com
Johan Padel, VD
070 2148244 johan.padel@holmentimber.com

Apply today! Vänta inte med att söka! Rekryteringsprocessen startar omgående och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Timber AB ingår i Holmen-koncernen och tillverkar sågade trävaror vid tre sågverk i Sverige. Omsättningen uppgick till 1 562 miljoner kronor 2017 och medeltal årsanställda var då 251. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018