Holmen Paper, Hallstavik
Vill du arbeta i en verksamhet med den senaste tekniken? Då är Hallsta Pappersbruk rätt arbetsplats för dig!

- Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö. så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb.

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och processer för att ligga i framkant för framtidens papper. Vi finns längs den vackra roslagskusten 10 mil söder om Gävle och sju mil öster om Uppsala
Your future challenge Som operatör i vår massafabrik kommer du att jobba inom områdena termomekanisk massatillverkning, mediaförsörjning och blekning av pappersmassan. Du arbetar med att köra processen så kvalitetsmålen uppnås, problemlösning vid störningar samt förbättringar för ökad driftssäkerhet. Du kommer att börja jobba dagtid och blanda teori och praktik, för att därefter övergå till skifttjänstgöring. När Du övergår till skiftarbete kommer du att ingå i en arbetsgrupp med 4 - 6 personer. To succeed in this role Vi söker i första hand dig som är mellan 20 och 30 år och som har en teknisk/naturvetenskaplig utbildning på minst gymnasienivå. Viss erfarenhet av processarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du trivs med att jobba i ett team med engagerade kollegor, stimuleras av problemlösning och är driven, ansvarstagande och flexibel. Our offer Vi lägger stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Anställningen börjar med en provanställning med teoretisk och praktisk upplärning under den första tiden. Efter upplärningstiden övergår befattningen i en skiftgående tillsvidareanställning. Vi har även möjlighet att erbjuda boenden till en låg kostnad, både permanenta, samt enkla övernattningslägenheter. Send your application before: 2018-01-14
Contacts
Håkan Lundén, HR-generalist
0175-261 70 hakan.lunden@holmenpaper.com
Kristina Frödin, Personalledare
0175-260 48 kristina.frodin@holmenpaper.com
Aleksandar Srndovic, Pappers
0175-.269 50 aleksandar.srndovic@holmenpaper.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017