Operatör Energi & Miljö - Holmen
Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Papperbruk
Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar kartong, papper och trävaror. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Genom vårt ägande av skog, vatten- och vindkraft har vi själva tillgång till råvaror som är miljömässigt hållbara, flexibla och fantastiskt användbara inom flera områden.

Holmen Paper ingår i Holmen-koncernen och är en av Europas ledande tillverkare av tryckpapper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar tryckpapper. Bruket har cirka 375 anställda.

Sektion Energi och Miljö består av 27 medarbetare och hit söker vi nu ytterligare en operatör.

Som operatör inom sektionen Energi och Miljö har du en mycket viktig roll då du ansvarar för driften av brukets ångpannor samt rening av färsk- och avloppsvatten. Befattningen innebär ansvars- och initiativtagande för felsökning och kvalitetskorrigeringar så att kvalitets- och produktivitetsmål uppfylls.
Your future challenge Till en början kommer du att ha en handledare som vägleder dig i dina nya arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i ett skiftlag med 4 personer. Arbetstiden är förlagd till 5-skift.

Då anläggningarna är helt automatiserad och styrs via flera styrsystem är datavana en förutsättning. I rollen ingår även truck- hjullastar- och dumperskörning. Körkort B är ett krav.
To succeed in this role Vi söker dig med ett gediget tekniskt intresse och förmåga att förstå komplexa samband. Du har tekniskt gymnasium i grunden samt påbyggnad i form av driftteknisk utbildning, alternativt lång erfarenhet som operatör inom energisektorn. Erfarenhet från vattenreningsläggningar är meriterande.

Som person är du en strukturerad problemlösande och nyfiken på att lära dig nya tekniska arbetsuppgifter, såväl i teorin som i praktiken. Du tycker om att samarbeta med andra personer, är engagerad och har en positiv inställning till ditt arbete. Vidare har du förmågan att vara lugn och systematisk i akuta situationer för att klara av det ansvar befattningen innebär. För att lösa de komplexa situationer som kan uppstå i arbetet är initiativförmåga, flexibilitet och helhetsperspektiv viktiga förmågor.
Our offer Vi erbjuder dig ett utvecklande, varierande och fritt arbete med stort eget ansvar och delaktighet. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Tjänsten är tillsvidare och lön enligt Pappers avtalsområde.
Send your application before: 2018-08-26
Contacts
Pia Andersso, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmenpaper.com
Martin Revland, Personalledare
011-236927 martin.revland@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Pappers
011-236443 kenneth.johansson@holmenpaper.com

Apply today! Intervjuer kommer att ske löpande, så ansök gärna redan idag.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018