Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Holmen Paper ingår i Holmen-koncernen och är en av Europas ledande tillverkare av tryckpapper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar tryckpapper. Bruket har cirka 400 anställda.

Vill du jobba inom en högteknologisk bransch och naturnära miljö? Då kommer du att trivas hos oss! Braviken har en modern organisation och Du kommer att verka i en prestigelös omgivning med stort fokus på ledarskap och medarbetarskap. Högt prioriterade områden för Braviken nu och i framtiden är kvalitet, produktivitet, utveckling, energi och miljö.

Till våra två pappersmaskiner i Braviken söker vi nu blivande maskinförare. Pappersmaskinerna som byggdes 1985 respektive 1996 tillverkar idag bokpapper, papper till veckotidningar och magasin samt tidningspapper med en total volym av ca 550 000 ton/år.
För att bli maskinförare kommer du att genomgå en omfattande utbildning på hela pappersmaskinen. Du kommer att påbörja ditt arbete vid pappersmaskinens torrände, i rullmaskinerna, för att på längre sikt lära upp dig på pappersmaskinen till dess att du är en självständig maskinförare i våtänden.

Som maskinförare har du en mycket viktig roll då du självständigt ansvarar för driften av pappersmaskinen samt kvaliteten på den färdiga produkten. Befattningen innebär ansvars- och initiativtagande för felsökning och kvalitetskorrigeringar så att kvalitets- och produktivitetsmål uppfylls. Du kommer att ingå i ett skiftlag med 11 respektive 9 personer.Pappersmaskinen styrs till stor del via olika datasystem vilket ställer krav på goda datakunskaper. I rollen ingår även viss truck- och traverskörning.
Vi söker dig med ett gediget tekniskt intresse och förmåga att förstå komplexa samband. Du har tekniskt gymnasium i grunden alternativt en lång erfarenhet av drift av pappersmaskiner.

Som person är du ansvarstagande, drivande och nyfiken på att lära dig nya tekniska arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta med andra personer, är engagerad och har en positiv inställning till arbetet. Vidare har du förmågan att vara lugn och systematisk i stressade situationer och du klarar av det ansvar befattningen innebär. För att lösa de komplexa situationer som kan uppstå i arbetet är initiativförmåga, flexibilitet och helhetsperspektiv viktiga förmågor.

Du deltar i befattningsträffar och är med och bidrar till pappersmaskinens utveckling. Körkort B är ett krav.
Anställningen gäller tillsvidare med lön enligt Pappers avtalsområde. Arbetet är förlagt till kontinuerligt 3-skift med storhelgsdrift. Tillträde omgående enligt överenskommelse. Send your application before: 2016-11-13
Contacts
Pia Andersson, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmenpaper.com
Rickard Podéus, Personalledare
011-236134 rickard.podeus@holmenpaper.com
Patrik Andersson, Personalledare
011-236745 patrik.andersson@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Pappers
011-236443 kenneth.johansson@holmenpaper.com

Ansökan skickar du tillsammans med personligt brev och CV senast den 13 november. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag!


 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2015 uppgick till drygt 1.3 miljoner ton. Omsättningen var då 6 148 miljoner kronor och antalet anställda under 2015 cirka 1 150. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Visiting address: Strandvägen 1, Stockholm.

Tel: +46 8 666 21 00   E-mail: info@holmen.com

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2016