Holmen Paper, Hallstavik
Brinner du för vara med och utveckla ett företag i en stimulerande och varierande miljö? Då är Hallsta Pappersbruk rätt arbetsplats för dig!

"Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö" så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb.

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt och processer för att ligga i framkant för framtidens papper. Hållbarhet har mycket högt fokus hos oss. Hallsta pappersbruk har länge präglats av innovation och utveckling, vilket gör att vi idag är ett framgångsrikt och effektivt bruk.
Your future challenge Dina huvudarbetsuppgifter som logistikplanerare är att planera och följa upp utlastning av papper via bil, container och droptrailer/järnväg. Du ansvarar även för kontakter med externa transportföretag och uppföljningar inom utlastningsområdet. Du ingår i ett team med ansvariga för båtlastning och personalplanering. To succeed in this role Vi tror att Du som söker bör ha en högskoleexamen med inriktning mot logistik. Du bör även ha en insikt med transport- och tulldokument. Du ska vara strukturerad i Ditt arbetssätt, tycka om att ha många bollar i luften och gilla att arbeta med människor. Eftersom transportsektorn är internationell förutsätter vi att Du behärskar engelska och gärna några ytterligare europeiska språk. Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag som alltid försöker leda utveckling inom sin bransch. Vi har bra anställningsvillkor, stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget. Vi har även möjlighet att erbjuda boenden till en låg kostnad, både permanenta, samt enkla övernattningslägenheter. Send your application before: 2018-01-25
Contacts
Håkan Lundén, HR-generalist
0175-261 70 hakan.lunden@holmenpaper.com
Göran Starck, Sektionschef
0175-264 47 goran.starck@holmenpaper.com
Anna Ramberg, Sveriges Ingenjörer
0175-268 06 anna.ramberg@holmenpaper.com
Jörgen Åkerlund, Unionen
0175-267 41 jorgen.akerlund@holmenpaper.com
Morgan Widlund, Ledarna
0175-262 26 morgan.widlund@telia.com

Apply today! Känns detta som något för Dig? Skicka då Din ansökan senast den 25 januari.


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018