Holmen Skog, Region Mitt, Iggesund
Virkesavdelningen region Mitt ansvarar för råvaruförsörjningen till tre av Holmenkoncernens industrier. Avdelningen har också affäransvar för externa kunder och dess mottagningsplatser där vi som ett led i virkesanskaffningen byter råvara för gemensam nytta. Av regionens totala virkesanskaffning transporterar vi i egen regi ca 2,3miljoner m3fub vilket hanteras via avtal med transportföretag och ett fåtal större åkerier. Virkesavdelningen består av sju medarbetare.

Vi söker nu dig som vill bli vår nya logistikchef.
Your future challenge Som logistikchef har du huvudansvaret för regionens bil, tåg och båttransporter. Du har, tillsammans med dina två medarbetare, ansvar för att effektivisera och utveckla verksamheten inom området samt arbeta med uppföljning och analysarbete. I arbetsuppgifterna ingår även upphandling av transportresurser och terminaler. I samråd med industrilogistiker har du också det övergripande ansvaret för terminaler. Du är även representant i den centrala processgruppen och deltar i prioritering av utvecklingsresurser samt har ansvar för implementering av nya arbetssätt och metoder. To succeed in this role Du som söker har skoglig utbildning på högskolenivå, gärna med inriktning mot logistik eller motsvarande. Några års yrkeserfarenhet är meriterande. Som person bör du vara lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Du har också en god förmåga att kunna leda, samarbeta och ha ett helhetsperspektiv i ditt arbete. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter så har du också en god kommunikativ förmåga. Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationering i Iggesund.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter. Kom och väx med oss!
Send your application before: 2018-05-30
Contacts
Annelie Bryngelsson, HR-specialist
070-571 01 61 annelie.bryngelsson@holmenskog.com
Björn Fredriksson, Virkeschef
070- 351 20 40 bjorn.fredriksson@holmenskog.com
Thomas Bouvin, Regionchef
070-333 88 21 thomas.bouvin@holmenskog.com
Tony Carlsson, Ledarna
070-311 25 95 tony.carlsson@holmenskog.com
Petter Källgren, Akademikerföreningen
070- 649 75 50 petter.kallgren@holmenskog.com
Per-Arne Berg, Unionen
070-205 99 77 per-arne.berg@iggesundpaperboard.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018