Holmen Timber, Bravikens Sågverk
Holmen Timber ingår i Holmen koncernen och består av två enheter som tillverkar trävaror; Iggesunds sågverk och Bravikens sågverk. Bravikens Sågverk ligger strax utanför Norrköping och producerar trävaror i gran och furu. Verksamheten är teknologiskt avancerad och är idag ett av Skandinaviens största sågverk. Våra huvudmarknader är Skandinavien, England, Holland, Mellanöstern, Nordafrika och Kina, export till många fler länder förekommer.

Förändringstakten är hög. Vi investerar bl.a. i impregneringsanläggning som kommer förändra vår kundstruktur och därmed vår internlogistik och arbetssätt.
Din huvudarbetsuppgift som leveransplanerare är att arbeta med kontrakts-, lastorderregistrering, bokning av bilar och fakturering på flera marknader. Arbetet innehåller många kontakter både externt och internt. Exempel på kontaktytor är kunder, speditörer, produktions- och administrativ personal och marknadsorganisationen.

Du följer kontrakts- och avropsläget, håller dig uppdaterad om produktionsläget, följer att dina ordrar blir plockade och lastade, fakturerar, deltar vid kundbesök, m.m.

Som leveransplanerare ingår du i Produktavdelningen som består av åtta personer. I dagsläget arbetar tre leveransplanerare inom avdelningen och en av dem har valt att gå vidare till andra uppgifter inom koncernen.
Vi ser gärna att du har en grundutbildning på högskole- eller gymnasienivå med inriktning mot försäljning, ekonomi eller logistik.

Svenska och engelska i tal och skrift är en nödvändighet, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. God datorvana krävs.

Som person har du ett högt engagemang, är serviceinriktad, lyhörd, noggrann och har ett öga för detaljer. Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att samverka och arbeta tillsammans med andra.
Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering vid Bravikens Sågverk i Norrköping.

Arbetet är på heltid, dagtid med möjlighet till flex.

Anställningsvillkor enligt avtal.

Tillträdesdag: omgående
Send your application before: 2017-03-06
Contacts
Helén Lalér Herbring, HR-chef
0768 183537 helen.lalerherbring@holmentimber.com
Mats Grindestam, Chef Produktavdelningen
0705115235 mats.grindestam@holmentimber.com
Mats Nilsson, Unionen
0704566544 mats.nilsson@holmentimber.com

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt. Bifoga CV och personligt brev som bilagda filer.

B-körkort är ett krav. Tillgång till egen bil är nödvändig då det saknas kommunala kommunikationsmedel till sågverket.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi drogtestar alla vi avser att anställa.

Välkommen med din ansökan. 

Holmen Timber AB ingår i Holmen-koncernen och tillverkar sågade trävaror. Omsättningen uppgick till 1 342 miljoner kronor 2016 och medeltal årsanställda var då 225. 

 

Sågverket i Iggesund producerar industriträ för tillverkning av konsumentprodukter synliga i boendemiljö. Produkterna säljs främst till snickeri- och byggnadsindustrin i Skandinavien och England med komplementmarknader i Nordafrika och Mellanöstern. Sågverket i Braviken utanför Norrköping är specialiserat på konstruktionsvirke.  

 

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Visiting address: Strandvägen 1, Stockholm.

Tel: +46 8 666 21 00   E-mail: info@holmen.com

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017