Holmen, Norrköping
Är du en lagspelare med kunskap och intresse för ekonomi? Vill du bidra med ditt engagemang och din servicekänsla för att bygga en ekonomiorganisation i toppklass? Då är du välkommen till oss på Holmen Finance Centre!

Holmen Finance Centre (HFC) ansvarar för huvuddelen av Holmenkoncernens redovisnings- och reskontraprocesser och består för närvarande av cirka 20 medarbetare. Vi är organiserade i tre grupper; Redovisning och Rapportering, Leverantörsreskontra och Kundreskontra.

Nu behöver vi förstärkning och söker en Ekonom till Kundreskontragruppen!

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Våra råvaror, vatten, vind och träfiber är miljömässigt hållbara, flexibla och fantastiskt användbara och vi förbättrar ständigt vårt energikretslopp.
Your future challenge Inom kundreskontran förväntas du kunna ta ansvar för hela kundreskontraprocessen, vilket innefattar allt från bokning av inkomna betalningar till avstämda kundreskontrakonton. Utbetalningar, likviditetsplanering och avstämning av likvidkonton ingår också.

Ditt arbete kommer även att innebära kontakter med HFC:s kunder som består av både svenska och utländska enheter.
To succeed in this role Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenheter från liknande arbete och/eller är utbildad med inriktning mot redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet från löpande redovisning och bokslutsarbete. Vi arbetar i Agresso och IFS så erfarenhet från de systemen värdesätter vi högt liksom goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Eftersom våra kunder finns över hela världen är goda kunskaper i både svenska och engelska ett krav.

Som person är du strukturerad och flexibel med god kommunikativ förmåga. Du har hög servicekänsla och tycker om att vara en del av en professionell serviceorganisation.
Our offer Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst där du tillsammans med ett gäng härliga kollegor utgör navet i Holmenkoncernens ekonomiflöde. Du får en roll där du tillsammans med gruppen bidrar till en uppskattad, effektiv och serviceinriktad leverans till våra interna kunder inom och utanför Sverige.

Tjänsten är en visstidsanställning tom 31/8 2019.
Send your application before: 2018-08-08
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
lena.grafsund@holmenpaper.com
Karin Svartling, Teamledare Kundreskontragruppen
karin.svartling@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
gosta.nilsson@holmen.com
Björn Jonsson-Dannetun, Sveriges Ingenjörer
bjorn.jonsson@holmenpaper.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018