Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta pappersbruk
Gillar du att arbeta analytiskt och med ständiga förbättringar? Då har vi jobbet för dig!

Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö" så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb.

Hos oss på Hallsta pappersbruk arbetar vi ständigt med att utveckla våra produkter och processer för att ligga i framkant för framtidens papper. Hallsta är helt självförsörjande på ånga, utan att använda sig av biopannor. Detta innebär att vi i princip inte släpper ut några föroreningar alls till luft. Vår enhet har länge präglats av innovation och utveckling.

Hos oss värdesätter vi våra medarbetare och produkter väldigt högt.
Your future challenge Dina huvudarbetsuppgifter som laborant är provtagning och analysering av papper, massa och vatten. Provning görs för drift- och miljökontroll samt för utvecklingsprojekt och reklamationsärenden. Du har ett stort arbetsområde och mycket kontakt med såväl interna som externa personer. Rapportering görs i processdatasystem och i labbrapporter. To succeed in this role För att lyckas i rollen som laborant behöver du vara noggrann, driven, och tekniskt intresserad person. Du stimuleras av problemlösning och förbättringsarbete, samt värdesätter att arbeta med andra människor för att nå framgång.

Vi söker dig som har en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning, gärna med inriktning kemi. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person är du kreativ, strukturerad och har en egen drivkraft.
Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag med den senaste tekniken inom papperstillverkning. Vi har bra anställningsvillkor, stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Send your application before: 2017-10-02
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
0175 - 26315 elias.holmgren@holmenpaper.com
Åsa Norman, Sektionschef Huvudlab
0175 - 26866 asa.norman@holmenpaper.com
Aleksandar Srndovic, Pappers
0175 - 26950 aleksandar.srndovic@holmenpaper.com

Apply today! Är du den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss.


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017