Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Har du erfarenhet av laboratoriearbete? Vill du arbeta i en prestigelös och högteknologisk miljö tillsammans med oss på Bravikens pappersbruk? Då har vi en spännande utmaning för dig!

Till sektion Lab söker vi nu en ny laborant. Teamet som söker en ny kollega består av fyra laboranter, två labingenjörer, två labtekniker och en sektionschef för lab.

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss!
Your future challenge Vårt laboratorium är en viktig resurs vid produkt- och processutveckling samt vid felsökning och problemlösning i produktionen. Laboratoriet ansvarar för kvalitetskontroll av massa, papper och miljö genom provtagningar, uppföljning mot miljömål, utveckling och introduktion av nya instrument och provförfaranden.

Som laborant kommer du att arbeta med att förse Bravikens interna och externa kunder med provningsresultat, från råmaterial till tillverkad slutprodukt. Du kommer att kontrollera miljöparameterar, från inkommande flöden till deponering och utsläpp till luft och vatten. I rollen som laborant kommer du också att ha ett nära samarbete med utvecklingsingenjörer och produktion vid provkörningar och försök.
To succeed in this role Vi ser gärna att du som söker har en gymnasieutbildning samt erfarenhet av laboratoriearbete. Branscherfarenhet eller branschspecifika kunskaper inom t.ex. papper, massa, avlopp eller liknande är meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att du är självgående och ansvarstagande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa, samarbeta och kommunicera med andra människor. Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser möjligheter i förändringar och tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Du har god datorkunskap och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Truckkort är meriterande.
Our offer Vill du arbeta i en modern organisation där hållbarhet, kvalitet, energi och miljö ligger i fokus? Då kommer du att trivas hos oss på Braviken.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stort eget ansvar. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Vårt genuina hållbarhetstänk är självklart för oss som jobbar här och präglar vår företagskultur.

Tjänsten är ett vikariat under ca 9 månader, med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde snarast, med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.
Send your application before: 2019-01-21
Contacts
Amanda Lindh, HR-generalist
011236514 amanda.lindh@holmen.com
Veronica Bergenheim, Utvecklingsingenjör
011 23 63 40 veronica.bergenheim@holmen.com
Kenneth Johansson, Pappers
011 23 64 43 kenneth.johansson@holmen.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data (GDPR)
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2019