Holmen, Norrköping
Är du serviceinriktad med erfarenhet eller intresse av data och informationsanalys ? Gillar du struktur och vill jobba i ett växande företag med utvecklingsmöjligheter? Då kanske du är vår nya kollega inom Business Intelligence på Holmen IT!

Holmen IT är Holmens centrala IT-funktion och leverantör av IT-tjänster till koncernens samtliga enheter. Hos oss hittar du ett helt gäng med kompetenta kollegor som ser fram emot att välkomna dig till Holmen!

Vi är en modern tjänsteorienterad IT-avdelning med en effektiv leverans- och förvaltningsorganisation och en nyligen uppstartad Innovationsavdelning. Vi har Norrköping som huvudort men Holmens verksamhet är utspridd på ett flertal orter inom och utanför Sverige så resor förekommer för våra medarbetare.

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Våra råvaror, vatten, vind och träfibern är miljömässigt hållbara, flexibla och fantastiskt användbara och vi förbättrar ständigt vårt energikretslopp.
Your future challenge I Holmens verksamheter hanteras avancerade processer och stora mängder data, som lägger grund för intressanta möjligheter inom Business Intelligence.

Som junior systemutvecklare inom BI på Holmen IT kommer du att vara en del av ett stimulerande team och jobba tätt ihop med härliga kollegor. Du kommer att vara bryggan mellan tekniken och människan med huvudfokus på dimensionsmodellering i databaser.

Ditt uppdrag är att förstå hela BI-plattformen från datakällan till analysmodeller och verksamhetens verktyg. Du arbetar lösningsorienterat med utveckling och förvaltning av koncernens BI-lösningar. Det är en dynamisk roll och utvecklingen sker i nära dialog med beställarna och du kommer att vara delaktig i hela kedjan fram till leverans.

Du kommer till exempel att:

- Utveckla och förvalta koncernens datalager och analysmodeller

- Samla in, hantera och förädla information från en stor mängd datakällor

- Arbeta i SQL-databaser

- Genomföra tester av databasstrukturer och modellering
To succeed in this role Vi söker dig som

- Har för tjänsten relevant högskoleutbildning inom IT eller liknande

- Har förståelse för systemutveckling

- Är duktig på hantering av relationsdatabaser, exempelvis genom SQL

- Talar Svenska och Engelska på en professionell nivå

Det viktigaste är att du har ett stort teknikintresse och gillar att lösa problem!

Det är meriterande om du:

- Har arbetat med programmering i databaser

- Har erfarenhet av data-/analysmodellering

Som person är du engagerad och lösningsorienterad. Du är nyfiken på datalager och avancerad analys och vill hela tiden utveckla nya lösningar. Du har en god samarbetsförmåga och tar på ett kreativt sett an dig dina arbetsuppgifter. Din analytiska och strukturella förmåga är stor och du gillar att vara en del av hela processen. Vidare vill du vara i en varierande roll där du får utvecklas och få mer ansvar med tiden!
Our offer Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en expansiv del av Holmen IT i en grupp med erfarna kollegor. Du kommer ha möjlighet att arbeta mot flera av Holmens affärsområden och få ett stort kontaktnät. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och chans att medverka i innovativa satsningar inom koncernen.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande!
Send your application before: 2018-05-27
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
lena.grafsund@holmenpaper.com
Martin Stenport, Gruppchef Holmen IT
martin.stenport@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
gosta.nilsson@holmen.com
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
gunnar.forsgren@iggesund.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018