Holmen, Norrköping
Holmen IT är en modern tjänsteorienterad IT-avdelning med en effektiv leverans- och förvaltningsorganisation och en nyligen uppstartad Innovationsavdelning. Vi har Norrköping som huvudort men Holmens verksamhet är utspridd på ett flertal orter inom och utanför Sverige så resor förekommer för våra medarbetare.

Nu söker vi en junior IT-tekniker till en projektanställning under ett år med placering i Norrköping.
Your future challenge Du kommer att vara en medarbetare i avdelning Infrastruktur och gruppen Operations vilket innebär att se till att Holmens driftmiljö samt övrig infrastruktur fungerar väl. Arbetsuppgifterna kommer främst att ligga inom serverdrift varför kunskap om VMware, Windows Server samt Active Directory värdesätts. Arbetet innebär till stor del att hantera ärenden som kommer från vår Service Desk. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Holmens infrastruktur bygger till stor del på en virtuell miljö baserad på VMware och Microsoft-produkter.

Du kommer att få möjlighet att utveckla dig och fördjupa dig inom några områden men du kommer att vara mer en generalist än specialist.
To succeed in this role Vi söker en lagspelare som vill arbeta i ett team där engagemang och utveckling är en självklarhet. Viljan att lära sig och utveckla sin kompetens är viktigt. Du gillar att ta initiativ, jobba självständigt samtidigt som du fungerar bra i grupp.

Du som söker är teknikintresserad och skall ha eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande relevant arbetserfarenhet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Som person är du kundfokuserad och kommunikativ, du jobbar strukturerat och gillar ett högt tempo. Du tar egna initiativ och kan jobba självständigt men uppskattar att samarbeta med dina kollegor.
Our offer Arbetet är utvecklande och du får stort förtroende och eget ansvar. Det innebär att du inom ramen för avdelningens mål till stor del kan forma ditt arbete för att uppnå uppsatta mål. Det betyder att du också har möjlighet att påverka både din egen och Holmens utveckling.

Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Det finns en stor kunskap och kompetens inom koncernen, hos oss får du jobba med kollegor som sporrar dig vidare i din utveckling.

I skogen växer framtiden, vill du växa med oss?
Send your application before: 2018-11-18
Contacts
Milla Skoog, HR-specialist
011-2350000 milla.skoog@holmenpaper.com
Rolf Edlund, Avdelningschef Infrastruktur
011-235000 rolf.edlund@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
011-2350000 gosta.nilsson@holmen.com
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
011-2350000 gunnar.forsgren@iggesund.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018