Holmen, Stockholm
Vill du jobba i en inköpsorganisation med fokus på lönsamhetsförbättringar och hållbarhet? Vill du ha en arbetsgivare som bidrar till utvecklingen mot en hållbar framtid och ser spännande möjligheter i övergången till en bioekonomi? Nu har du möjlighet att skapa framtiden tillsammans med oss inom Strategiskt Inköp på Holmen.

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Våra råvaror, vatten, vind och träfibern är miljömässigt hållbara, flexibla och fantastiskt användbara och vi förbättrar ständigt vårt energikretslopp.

Holmen är utsett till ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Holmen är det enda bolaget inom skogsindustrisektorn på listan och rankas också högst av de fyra svenska bolagen som kvalar in på Global 100. (För mer information om Global 100, se www.global100.org.)

Strategiskt Inköp är en koncerngemensam funktion på Holmen som ansvarar för att säkerställa kostnadseffektiva inköp av insatsprodukter, maskiner, material och tjänster. Kontinuerliga förbättringsaktiviteter, intern kunskapsdelning samt extern leverantörsutveckling präglar vår vardag. För att lyckas i vårt uppdrag arbetar vi tillsammans i tvärfunktionella team med specialister från våra olika affärsområden.
Your future challenge Som Inköpsanalytiker ansvarar du för utvecklingen av vårt arbete med leverantörsutvärdering, så som innovationsförmåga, hållbarhet, kvalitet och finansiell stabilitet. Du arbetar nära våra strategiska inköpare och stöttar med framtagning av underlag inför, under och efter genomförda upphandlingar. En viktig del är att kontinuerligt utveckla kvaliteten i den information som finns i vårt gemensamma inköpssystem. Du leder förbättringsprojekt för att utveckla metodik och arbetsprocesser tillsammans med kollegor inom inköp och andra funktioner. To succeed in this role Vi lägger stor vikt vid att du har rätt personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara en driven, engagerad och utåtriktad person med god förmåga att interagera och kommunicera med andra människor. Du gillar ordning och reda samt värdesätter att arbeta med andra människor för att nå framgång.

Du har sannolikt några års arbetslivserfarenhet från en roll som inköpsanalytiker och relevant högskoleutbildning, exempelvis inom teknik eller ekonomi. Projektledarerfarenhet, arbete med leverantörsutvärdering och eSourcing-verktyg är meriterande.

Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett hållbart företag med stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Holmens huvudkontor i Stockholm med omgående tillträde.
Send your application before: 2017-10-20
Contacts
Lars Jönzén, Chef Strategiskt Inköp Holmen
08- 666 21 00 lars.jonzen@holmen.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!

Vänligen notera att vi intervjuar kandidater löpande så tjänsten kan komma att tillsättas och stängas innan sista ansökningsdag.Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017