Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Bravikens pappersbruk utanför Norrköping är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. Här möter teknik och tradition en stark miljömedvetenhet. Bruket har cirka 400 anställda.

Inom Sektion Underhåll Centralt finns Grupp Elkraft med 11 medarbetare och hit rekryterar vi nu Industrielektriker. I Braviken arbetare vi i en prestigelös miljö med fokus på att utveckla nya och hållbara produkter.
Your future challenge Industrielektrikern ansvarar för att säkerställa drift- och personsäkerhet på el-anläggningar i Braviken. Det innebär bl a förebyggande och avhjälpande underhåll på el- och brandlarmsanläggningar samt elektriska portar, lastbryggor, hissar och traverser. Man deltar i ombyggnads- och nyinstallationer samt besiktningar och externa revisioner.

I tjänsten ingår även att etablera och sköta kontakten med externa firmor samt ansvara för dokumentation och arkivering inom sitt arbetsområde. I tjänsten finns stort utrymme för utveckling av arbetsprocesser och rutiner.
To succeed in this role Vi söker dig med minst 3-årigt gymnasium inriktning el/automation och med några års erfarenhet. Eftergymnasial utbildning är meriterande liksom erfarenhet från brandlarm, elkraft och kundkontakter. Tjänsten är både ansvarsfull och till viss del formbar och därför söker vi dig med stor initiativförmåga, som tar ansvar och är självgående.

Då kundkontakter och egen planering är en del av jobbet är egenskaper som gott bemötande, ekonomisk förståelse och analytisk förmåga önskvärda. Viss datakunskap är nödvändig då en del arbete sker i vårt Underhållssystem IFS samt i officepaketet. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Körkort är ett krav.
Our offer Tjänsten är en tillsvidaretjänst dagtid med start enligt överenskommelse.

Holmen är ett av världens mest hållbara företag. 2017 placerade vi oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen.

Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter.
Send your application before: 2018-03-04
Contacts
Pia Andersson, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmenpaper.com
Nicklas Johansson, Gruppchef Elkraft
011-236305 nicklas.johansson@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Pappers
011-236443 kenneth.johansson@holmenpaper.com

Apply today! Tveka inte att söka denna tjänst. Även om man har stort eget ansvar inom vissa områden, arbetar man mycket i team. Intervjuer kommer att ske löpande.


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018