Holmen Timber, Iggesunds Sågverk
Gillar du att jobba med el/automation och förbättringsarbete inom underhåll?

Då kan du vara den vi söker!

Iggesunds Sågverk är ett innovativt och effektivt sågverk. Här produceras sågade trävaror av kvalitetsråvaran hälsingefuran. Sågverket är en del av Holmen Timber AB inom Holmenkoncernen. Hos Holmen Timber möts du av ett spännande och dynamiskt företag med en avancerad tekniknivå. Vi satsar på utveckling och ligger långt fram när det gäller att använda den senaste tekniken som stöd för verksamheten. Vi drivs av vår passion för trävaror och vår ambition att ständigt utveckla oss och anpassa våra produkter efter kundernas behov.
Your future challenge Vi söker en noggrann och självgående Industrielektriker för löpande och förebyggande åtgärder inom el och automation. Du blir en viktig länk för att produktionen på sågverket ska fungera.Som industrielektriker kommer du att arbeta med underhåll inom el och automation. Din uppgift blir att arbeta med felsökning, avhjälpande och förebyggande åtgärder i hela anläggningen som bland annat omfattar (10 kV/500 V elkraftdistribution, pneumatik, hydraul, PLC-system (S7), frekvensriktare och mätsystem.) Du arbetar också tillsammans med mekaniker och operatörer med förbättringar för ökad driftsäkerhet och problemlösning vid driftstörningar. Som stöd i ditt arbete kommer du att ha ett underhållssystem. Du ser även till att dokumentation uppdateras i samband med förändringar i anläggningen

Du ingår i Underhållsavdelningen som idag består av totalt 11 personer. Underhållsarbetet vid Iggesunds Sågverk är inne i en förändringsfas och bedrivs med både dagtidsgående och skiftgående mekaniker och industrielektriker.
To succeed in this role Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som Industrielektriker och då arbetat med industriella automations- och drivsystem. Du har lägst gymnasiebetyg samt erfarenhet inom el/automation. Erfarenhet i CAD är meriterande. B-körkort och datorvana är ett krav.

Dina personliga egenskaper präglas av flexibilitet, servicekänsla, uthållighet och noggrannhet. Du tycker också om att arbeta tillsammans med andra människor.
Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning

Arbetstidformen är heltid/skiftgång

Lön och övriga anställningsvillkor enligt avtal.

Vi drogtestar alla vi avser att anställa.
Send your application before: 2018-02-28
Contacts
Tina Thenor, HR-specialist
+46 72 58 68 308 tina.thenor@holmentimber.com
Lennart Svensson, Chef Rå del/ Underhåll El
+46 70 328 99 52 lennart.svensson@holmentimber.com
Anders Segeholm, GS ordförande
070 - 660 81 06 anders.segeholm@holmentimber.com

Apply today! Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt. Bifoga CV och personligt brev som bilagda filer.


Holmen Timber AB ingår i Holmen-koncernen och tillverkar sågade trävaror vid tre sågverk i Sverige. Omsättningen uppgick till 1 562 miljoner kronor 2017 och medeltal årsanställda var då 251.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018