Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Holmen Paper ingår i Holmen-koncernen och är en av Europas ledande tillverkare av tryckpapper med två pappersbruk i Europa. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar tryckpapper. Bruket har cirka 400 anställda.

Braviken är en modern organisation och du verkar i en prestigelös omgivning där kvalitet, produktivitet, utveckling, energi och miljö ligger i fokus.

Bravikens fordonsverkstad består av sex fordonstekniker och ingår i brukets centralverkstad. Då arbetsuppgifterna kommer att öka ska vi nu även utöka bemanningen.
Your future challenge Som Fordonstekniker säkerställer du tillsammans med dina kollegor tillgängligheten hos brukets och Bravikens Sågverks samtliga fordon, allt från små eltruckar till stora timmertruckar, ca 120 st.

Du verkar för god service och gott samarbete samt driver förbättringsarbete inom ditt arbetsområde. Beredskap kan komma att ingå i befattningen.
To succeed in this role Du som söker har lägst en gymnasieutbildning inom fordonsservice/underhåll/verkstad och några års erfarenhet från arbete med fordonsunderhåll. El-/hydralikkompetens är meriterande likaså erfarenhet av underhåll på el-truckar. B-körkort är ett krav.

Då du kommer att arbeta både enskilt och i team, lägger vi stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. För att lyckas som medarbetare krävs att du är engagerad, tar ansvar samt visar mod och är ett föredöme.

Du är en person med mycket energi och positiv inställning. Det är också viktigt att du som person är serviceinriktad med ett eget driv och har en god kommunikativ förmåga. Arbetet ställer krav på att du är tekniskt intresserad.
Our offer Anställningen är en tillsvidareanställning. Send your application before: 2017-06-25
Contacts
Pia Andersson, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmenpaper.com
Stefan Lundqvist, Gruppchef Centralverkstad
011-236488 stefan.lundqvist@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Pappers
011-236443 kenneth.johansson@holmenpaper.com

Apply today! Intervjuer kommer att ske löpande, så ansök redan idag.


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017