Holmen Skog, Norrköping
Distrikt Egen Skog förvaltar Holmens egen skog om ca 85 000 hektar inom region Syd. Distriktets huvuduppgift är att långsiktigt förvalta och sköta den egna skogen och övrigt fastighetsinnehav samt att försörja Holmens industri i Norrköping med timmer och massaved. Vi producerar årligen ca 330 000 kubikmeter virke. På distriktet arbetar 24 personer, varav 10 är tjänstemän som jobbar med allt från avverkning, naturvård, vägar, fastigheter till konferensverksamhet. Your future challenge Som fastighetsförvaltare kommer du att ha huvudansvar för drift och underhåll av ca 350 byggnader inom region syd. Du kommer ha flera kontakter, både internt och externt, något som ställer stora krav på din kommunikativa förmåga.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Entreprenörskontakter och upphandling gällande byggnadsunderhåll

- Budget- och resultatansvar för distriktets byggnader

- Hyres- och arrendeavtal samt kontakt med motparterna

- Operativ hantering av icke-skogliga ärenden gällande Holmens fastigheter och nyttjanderätter, t.ex. rågångsfrågor och nyttjandet av Holmens marker. Generellt ansvara för nya upplåtelser kortare än ett år.

- Fakturering och arkivering av tecknade avtal samt ajourföra administrativa system och arkiv
To succeed in this role Vi söker dig som är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. Du är duktig på att skapa struktur i ditt arbete och arbetar affärsmässigt. Administrativa arbetsuppgifter kommer vara en stor del av din vardag, något som ställer stora krav på din noggrannhet. Vi tror att du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och har ett stort intresse för byggnader och fastighetsfrågor. Många frågor angränsar mot vårt skogsbruk och kunskap om skogen är därför meriterande. Har du utbildning som byggnadsingenjör eller liknande, samt kunskap i hyres- och arrendelagstitfning är detta meriterande Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse och stationering på distriktskontoret i Norrköping.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter. Kom och väx med oss!
Send your application before: 2018-05-27
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmenskog.com
Daniel Stridsman, Distriktschef
070-631 74 09 daniel.stridsman@holmenskog.com
Fredrik Munter, Regionchef
070 - 584 84 99 fredrik.munter@holmenskog.com
Cristofer Wallentin, Akademikerföreningen
070-528 37 55 cristofer.walletin@holmenskog.com
Rikard Wevel, Ledarna
070-584 82 24 rikard.engdahl.wevel@holmenskog.com
Marie Druid, Unionen
070-239 07 02 marie.druid@holmenskog.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018