Holmen Timber, Bravikens sågverk underhållsavdelningen
Gillar du att jobba med el/automation och förbättringsarbete inom underhåll?

Då kan du vara den vi söker!

Bravikens Sågverk har omkring 100 medarbetare och ligger strax utanför Norrköping. Sågverket är en del av Holmen Timber AB inom Holmenkoncernen. Underhållsavdelningen har 16 medarbetare och arbetet bedrivs med både dagtid- och skiftgående personal.

Vi söker en noggrann och serviceinriktad Industrielektriker för löpande och förebyggande underhållsarbete. Vi tror att människor växer med ansvar och ger dig gärna det mandat du behöver. Du blir en viktig länk för att produktionen på sågverket ska fungera effektivt.
Your future challenge Som Industrielektriker kommer du att arbeta med underhåll inom el och automation.

Din uppgift blir att utföra avhjälpande och förebyggande åtgärder i hela anläggningen som bland annat innefattar 10kV/400V elkraftdistribution, pneumatik, PLC system, drivsystem och mätsystem. Du arbetar i ett nära samarbete med mekaniker och operatörer med problemlösning vid driftstörningar samt med förbättringar för ökad driftsäkerhet. Som stöd i ditt arbete kommer du att ha ett underhållssystem där vi planerar och följer upp våra arbeten. Du ser även till att dokumentation uppdateras i samband med förändringar i anläggningen.
To succeed in this role Du har gymnasieutbildning inom el/automation eller motsvarande och några års erfarenhet av industrielektrikerarbete. Vi ser gärna att du har arbetat med industriella automations- och drivsystem. Du har gymnasiebetyg eller motsvarande nivå och är minst godkänd i Matematik, Svenska och Engelska. Arbetslivserfarenhet kan till viss del väga upp. B-körkort och datorvana är ett krav.

Vi söker dig som tar ett helhetsansvar för att uppnå bästa resultat. Som person bör du vara flexibel, serviceinriktad och noggrann samt ha lätt för att samarbeta med andra människor.
Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetstidsformen är skiftgång K2. Övertidsarbete förekommer och beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. Anställningsvillkor och lön enligt avtal. Vi drogtestar alla vi avser att anställa. Send your application before: 2018-01-12
Contacts
Annelie Johansson, HR-specialist
076-1447956 annelie.johansson@holmentimber.com
Erik Fälldin, Tf Underhållschef
0722350981 erik.falldin@holmentimber.com

Apply today! Intervjuer kan ske löpande.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt,bifoga ditt CV och personliga brev.

Välkommen med din ansökan!Holmen Timber AB ingår i Holmen-koncernen och tillverkar sågade trävaror vid tre sågverk i Sverige. Omsättningen uppgick till 1 342 miljoner kronor 2016 och medeltal årsanställda var då 225.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden.

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2017