Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Har du erfarenhet inom el- och automation? Är du serviceinriktad, kreativ och har ett lösningsorienterat förhållningssätt? Då är jobbet som el- och automationstekniker till Bravikens Pappersbruk kanske något för dig!

Till teamet som arbetar med underhåll mot en av våra pappersmaskiner söker vi nu en el- och automationstekniker då en av våra medarbetare har gått vidare till nya utmaningar inom företaget. Hos oss jobbar fyra mekaniker, fyra el-och automationstekniker, en FU-tekniker, en smörjtekniker och en gruppchef tillsammans på pappersmaskinerna. Vi är ett positivt och engagerat team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen och är en av Europas ledande tillverkare av papper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar specialpapper från färska fibrer. Bruket har cirka 400 anställda.
Your future challenge Som el- och automationstekniker kommer du främst att arbeta med förebyggande, avhjälpande och förbättrande underhåll på våra el- och reglerutrustningar. Du jobbar med frekvensomriktare, olika typer av givare, PLC-utrustningar, mätutrustningar och pneumatiska utrustningar. Tillsammans med ditt team strävar du efter att oplanerade stopp och felsökningar minimeras för att verksamheten ska kunna löpa på kontinuerligt.

Du kan även komma att medverka vid projekt runt nya anläggningar på bruket. Beredskap kommer att ingå i tjänsten.
To succeed in this role Vi söker dig som är utbildad el- och automationstekniker och ser gärna att du har arbetat några år inom området med inriktning antingen mot industriel eller mot instrumentteknik. Vidare har du goda kunskaper i felsökning, schemaläsning, industriautomation och varvtalstyrda drifter. B-körkort är ett krav.

Som person är du självgående, initiativtagande och har en problemlösande analysförmåga. Du arbetar bra med andra människor och trivs med att arbeta i ett team där din erfarenhet och kompetens bidrar till helhetsresultatet.
Our offer Vi erbjuder dig ett utvecklande, varierande och fritt arbete med stort eget ansvar, där du kommer att vara delaktig i den dagliga planeringen. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid med lön enligt Pappers:s avtalsområde. Stationeringsorten är Braviken. Tillträde under hösten 2018.
Send your application before: 2018-05-27
Contacts
Lovisa Danielsson, HR-generalist
011-236707 lovisa.danielsson@holmenpaper.com
Thomas Nordenvall, Gruppchef
011-236238 thomas.nordenvall@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Pappers
011-236443 kenneth,johansson@holmenpaper.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018