Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Har du en bakgrund inom elområdet, är självgående och trivs med att ta ansvar för helheten? Då är jobbet som el- och automationstekniker till Bravikens Pappersbruk kanske något för dig!

Till sektionen centralt underhåll och teamet som arbetar inom elkraft söker vi nu en el- och automationstekniker då en av våra medarbetare går i pension. Hos oss får du möjlighet till ett varierat arbete tillsammans med ett kunnigt och engagerat team!

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss!
Your future challenge Som skiftgående el- och automationstekniker har du ett helhetsansvar att säkerställa driften av elkraftdistributionen över hela bruket samt utföra kopplingar i nätet, från inkommande kraft på 130kV ner till lågspänningsställverken.

Arbetet innebär även felavhjälpning på el- och instrumentkretsar och styrsystem samt utkallelse av el- och reglertekniker vid behov under kvällar och helger. Du deltar operativt i serviceåtgärder samt säkerställande av arbetsplatser för egen personal samt entreprenörer på kraftsidan.

Du kommer även att få möjlighet att delta i olika tekniska utredningar och projekt med inriktning mot elkraft.
To succeed in this role Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom elområdet, gärna med inriktning elkraft eller motsvarande, samt några års yrkeserfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med felsökningar, ritningsläsning och elsäkerhetshantering. Meriterande är om du har el-behörighet samt vana att arbeta med högspänningsanläggningar.

Som person är du initiativtagande, sätter igång aktiviteter och driver dem självständigt framåt. Vidare är du serviceinriktad och har lätt för att knyta och behålla kontakter. Du är kreativ, tycker om att arbeta med praktisk problemlösning och har en god analytisk förmåga.

Vi tror att du som söker kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska samt har god datorvana.
Our offer Vi erbjuder ett mycket varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där oplanerade driftstopp ska undvikas och felsökningstider minimeras. Viktigt för oss är att ge våra nya medarbetare en bra och omfattande introduktion, så att du får förutsättningar för att komma in i rollen på ett bra sätt. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt till kontinuerligt 3-skift med storhelgsdrift.
Send your application before: 2018-10-07
Contacts
Amanda Lindh, HR-generalist
011-236514 amanda.lindh@holmenpaper.com
Nicklas Johansson, Gruppchef Elkraft
011-236305 nicklas.johansson@holmenpaper.com
Bengt Rastland, Unionen
011-236523 bengt.rastland@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011-236418 fredrik.k.johansson@holmenpaper.com
Henrik Cassel, Ledarna
011-236383 henrik.cassel@holmenpaper.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

Holmen AB, P.O. Box 5407, SE-114 84 Stockholm, Sweden. 

Tel: +46 8 666 21 00  E-mail: info@holmen.com

  

Modern Slavery Act Transparency Statement

  

  • Login
  • Personal data
  • Cookies
  • Search

© Holmen Group 2018